Miért gondolják olyan sokan, hogy a trapéz és bő szárú nadrágok bénák? Ti milyen nadrágokat hordotok legszívesebben?
Örülök, hogy megosztjátok velem a véleményeiteket, pedig azt hittem, hogy nem nagyon fog írni senki:P
Na de hogy ne csak ellene legyek a csőszárú nadrágoknak, csizmával kifejezetten jól néznek ki.:)
Hú, én csak most találtam meg ezt a kérdést...Szerintem semmi baj, ha valaki szük nacikat hord, ha szép a lába. A szük nacikkal csak egy próbléma van, általában az üzletekben csak ezeket árulják. Ha talál is az ember valami bö nacit az is xxl-es. Nem értem miért nincs pl s méretü bö nadrág.( én például szívesen felvenném, sokkal inkább , mint ezeket a s**gbe feszülö nyomi gatyákat- legalábbis szerintem elég nyomik ezek a gatyák, persze ,akinek jól áll hordja,ha van kedve , de nekem nincs!!!csak nem tudom hol lehet kapni bö nadrágokat, és jó lenne , ha nem eröszakolnák rá az emberre az éppen aktuális sz*r divatot....( nem emlékszem ,de talán a kilencvenes években azért tudott venni az ember szük nadrágot is, nemcsak bö nadrágot...,akkor most miért nem lehet bö nadrágot kapni?
szóval valahogy emberségesebb lenne, ha tudna venni az ember bö szárú nadrágot is, és szüket is, és azt tudná megvenni mindenki , amit szeret.
Ja, az meg még "jobb" amikor a palik is ilyen s**gbe feszülö nadrágot hordanak, mondhatom nagyon férfias...
Na meg a gyerek nacik is szükek a boltokban. szerintem ez már egy kicsit túlzás, meg a hülye skinny-skinny nadrágjuk is az.és már láttam olyan "telesz*rt" gatyát is, ami tök szük szárú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!