Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Enyhén trapéz szárú farmerhez...

Enyhén trapéz szárú farmerhez milyen cipő illik?

Figyelt kérdés

Sötétkék, majdnem fekete már. Most fogják mondani sokan, hogy ez már nem divat, de rajtam ezek a fazonúak sokkal jobban állnak, mint a szűkek. És nem szeretnék elvegyülni a sok kis "csőgatyeszos tini csajszikák" között.

Milyen cipőt vegyek fel hozzá? Az alkatom olyan, mint Keira Knightleynak, szóval kicsit fiúsabb.

17/L

2012. aug. 5. 15:49
 1/5 anonim válasza:
33%
ne vegyél fel szerintem trapéz nadrágot, mert könnyen nevetség tárgyává válsz.
2012. aug. 5. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Enyhén trapéz szárú, nem teljesen. Az a sima, hagyományos farmer fazon. Csőnadrágban nagyon vékonyak a lábaim, és ez jól áll. Aki nevetségesnek gondolja, az ne nézze, és kész, törődjön magával :)
2012. aug. 5. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Nem írtad le, hogy hova akarod felvenni. Meg persze az sem mindegy, hogy a ruhatárad milyen hatást kelt. De ha egyszerűbb, pólóhoz akarod felvenni, nem mutatna rosszul egy csinos virágmintás textil tetejű szandál például.

Ami már nem nem a kérdésedhez tartozik, elég bántó az a "csőgatyeszos tini csajszikák" megfogalmazás. A divatolás azt hiszem nem tegnap kezdődött, és nem holnapra felejtik el. Ha visszajön a trapézosabb szabás, akkor kidobod majd az összes nadrágodat ami jól áll, mondván nem vegyülsz?

Ne haragudj, hogy eltértem a tárgytól, de ezt muszáj volt.

Vissza az alap problémára, nem írtad le, hogy hova, mikor, hogyan használnád a szettet. Azt sem írtad le, hogy milyen magas vagy, és milyen az alap ruhatárad, milyen táskákat szeretsz. :)

19/l

2012. aug. 6. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
én se akarok elvegyülni a csögatyeszos tini csjszikák" között, százszor inkább vállok nevetség tárgyává!!!!csak egy kérdés: miért eröszakolják rá a "csögatyeszos tini csajszi" divatot mindenkire????= miért válik az ember nevetség tárgyává, ha a bö szárú gatyeszokat jobban szereti? miért nem lehet bö szárú nadrágokat a boltokban kapni?
2014. jan. 25. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is imádom a trapéz szárú gatyákat. Szerintem egy csinos, finom szandival, magassarkúval, vagy hűvösebb időkre telitalpú magassarkúval állna legjobban.Azt én sem értem, hogy miért nem lehet boltban kapni:(
2014. jan. 25. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!