Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Trapéz farmernacihoz milyen...

Trapéz farmernacihoz milyen cipő illik?

Figyelt kérdés

Egyre többet látok trapéz farmert de igazából fogalmam nincs hogy milyen cipőt lehet felvenni hozzá?

Gondolom balerínát fel lehet? De valami sportosabbra gondolok.Converse v tisza mehet? Szerintem az nem illik? :SS Csizmát,bár mondjuk megy ki a szezonja...?

Ezek a 15 cm teltalpú szandik pedig nem az én világom,meg azok inkább szoknyával mutatnak jól.

Segítsetek hogy mivel lehet felvenni,ami sportosabb?Köszi!

2010. febr. 5. 17:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem igaz hogy senki nem válaszol? :((((((((
2010. febr. 5. 20:59
 2/6 anonim válasza:
37%

bár szerintem a trapáznaci nem valami szép látvány, de a sportosabb darabok közül talán deszkás, mint írtad a tornacipő. de véleményem szerint bármilyen cipővel nagyon közönségesen és igénytelenül néz ki. tisztelet a kivételnek. valamint ez csak az én nézőpontom.

L/17

2010. febr. 5. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
akármilyen tornacipő
2010. febr. 5. 22:00
 4/6 A kérdező kommentje:
azért kérdezem mert a tavaszi mayos farmerek legtöbbje trapéz és nem vagyok oda értük nekem sem tetszenek de olyan érzésem van hogy sokak fognak járni benne lol
2010. febr. 5. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:

A trapéz fari nagy valószínűséggel még marad egy darabig, például a nyári matróz stílus elengedhetetlen darabja a magasabb szárú nagy gombos.

Bármit felvehetsz hozzá a cső gatyák csak az elmúlt pár évben jöttek be a divatba előtte csak trapéz volt. szóval:sportcipőt, balerinát, papucsot (nyári lábujj közötti), körömcipőt, és egyesek Martens bakanccsal is hordják, tehát csak rajtad áll.

2010. febr. 6. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
valami bumszlit! :) pl a deszkás cipőt,vagy ahhoz hasonlót!De könyörgöm,nehogy azért hordj trapézt,mert az lesz a divat..azt hordj,ami neked tetszik,mert különben elvisz a gép!!!Mostanában úgyis már minden divat!nincs olyan,hogy ez épp kiment..pl énis trapézt hordok,csak az extra nagy trapézosat,pl a fishbohne-féléket..én acélbetétes bakancsal,és deszkás cipővel,vagy nyáron a lábujjközi papucs magasabb talpú változatával,ami megintcsak bumszli,mert sztem ahhoz az illik..
2010. febr. 9. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!