Trapéz farmernacihoz milyen cipő illik?
Egyre többet látok trapéz farmert de igazából fogalmam nincs hogy milyen cipőt lehet felvenni hozzá?
Gondolom balerínát fel lehet? De valami sportosabbra gondolok.Converse v tisza mehet? Szerintem az nem illik? :SS Csizmát,bár mondjuk megy ki a szezonja...?
Ezek a 15 cm teltalpú szandik pedig nem az én világom,meg azok inkább szoknyával mutatnak jól.
Segítsetek hogy mivel lehet felvenni,ami sportosabb?Köszi!
bár szerintem a trapáznaci nem valami szép látvány, de a sportosabb darabok közül talán deszkás, mint írtad a tornacipő. de véleményem szerint bármilyen cipővel nagyon közönségesen és igénytelenül néz ki. tisztelet a kivételnek. valamint ez csak az én nézőpontom.
L/17

A trapéz fari nagy valószínűséggel még marad egy darabig, például a nyári matróz stílus elengedhetetlen darabja a magasabb szárú nagy gombos.
Bármit felvehetsz hozzá a cső gatyák csak az elmúlt pár évben jöttek be a divatba előtte csak trapéz volt. szóval:sportcipőt, balerinát, papucsot (nyári lábujj közötti), körömcipőt, és egyesek Martens bakanccsal is hordják, tehát csak rajtad áll.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!