Miért nyavalyognak sokan, hogy a zarábAN olyan drágák a ruhák?!
mert tényleg drága?
Amúgy nem kötelező ott venni,azt mondom csak ott lenne ruha sehol máshol,akkor nyavajogjanak,én be se megyek pl,úgyse veszek ott semmit.
Nem tudom én 3000-ért vettem ott gatyát. Ki lehet fogni. Az más kérdés, hogy relatíve drága, mert kínai minőségű műanyag fost kapsz ugyanannyiért, mint máshol pamutot. Szóval ritkán tévedek be, valóban a C&A jobb, mert ott jobb a ruhák minősége és olcsóbb is.
Az emberek nagy része pedig nem csak ezért, hanem mindenért rinyál. Meg azt hiszik, hogy a Zarában vásárolni mennyire menő, de mekkorát tévednek.
Mondjuk szerintem cipőt nem érdemes ilyen boltokban venni, a legtöbbel nincs jó tapasztalatom. Szerintem abban továbbra is a bőrműves, humanic, deichmann, reno stb. a jó választás. A cipők se a Zarában, se a H&M-ben se semmilyen más divatüzletben nem jó minőségűek, ellenben veszettül drágák.
Ruhaügyben nem értem. Szerintem nagyjából egy árban van a legtöbb ilyen üzlet. Pl. vettem már a Zarában is akciósan 1-2.000-ért garbós felsőket, jó, puha anyagúak, kényelmesek. Igaz én általában csak alapdarabokat vásárolok, inkább magamnak varrok, így odafigyelek arra, hogy ár-érték arányban az anyag és a szabás is megfeleljen.
Viszont ahogy egy új kollekciós felső mojduk 5-6.000 a Zarában, ugyanannyi az a H&M-ben, ORsayben, Promodban is. A nadrágok is ugyanúgy 6-15.000 között mozognak, tehát tényleg nem értem a problémát.
A C&A viszont minőségileg nincs olyan szinten mint a Zara, ár-érték arányban nem éri meg igazán. Ráadásul ott is vannak pofátlanul drága termékek. A különbség szerintem inkább abban rejlik, hogy míg egy H&M-ben, C&A-ban sőt a Promodban is vannak állandó leárazások, addig a Zarában elvétve, és az is csak 2-3-4 modellre terjed ki.
Az öcsém most vett 20 ezerért szövetkabátot a Zarában. Első héten kiszakadt mindkét zseb belseje, most pedig a cipzár kezd leválni az anyagtól az egyik oldalon.
Minőség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!