Supra TK cipő nagyon feltűnő? Sokan gondolják hogy gáz ahogy kinéz?
Figyelt kérdés
Alapvetően deszkás cuccokat hordok, mivel deszkázok, és sajnos elég fontosnak tartom, hogy ez a ruháimon is meglátszódjon. Viszont a cipők közül sokszor megtetszik olyan is, ami nem feltétlenül deszkás cipő, így például a Supra TK szürke színben, mivel cipő mániás vagyok, így a legfontosabb, hogy a cipőm legyen a legfeltűnőbb, viszont a legtöbb deszkás cipőről ez nem mondható el. A Supra szerintem pont alkalmas erre, viszont félek, hogy nem igazán illik a deszkás stílushoz, mert leginkább "selyemfiú" stílusú fiúkon látok Suprát, és rengetegen mondják ugyanezt.2012. júl. 8. 17:24
1/28 A kérdező kommentje:
Leginkább a lakkbőr (vagy milyen bőr) szürke illetve piros tetszik, szóval ezekre vagyok kíváncsi.
2012. júl. 8. 17:27
2/28 anonim válasza:
Szerintem gáz,soha nem venném fel.Ha deszkás vagy akkor semmiképpen ne vegyél ilyet,mert tényleg selyemfiúnak fognak nézni. Nézz a Garage Storeból cipőket vannak deszkásak is.
3/28 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell "selyemfiú"-nak lenni ahhoz, hogy Suprát hordj. Rólam közel sem mondható, hogy az lennék, mégis egy idő után megtetszett ez a cipő. Én is úgy öltözöm, ahogy te, és még cipőmánia is stimmel :D
4/28 anonim válasza:
(FOLYT.) Persze ettől függetlenül annak néznek, aminek akarnak - nemigen érdekel. De értelmes véleményekre adok én is. Tény, hogy "nem annyira" deszkás stílusúak a Supra cipők (inkább ilyen "street fashion" már), de elég sok ilyen cucchoz jól néz(het)nek ki.
5/28 anonim válasza:
Megjegyzem még, hogy az "echte" deszkás csukák közül is ki lehet fogni egy-egy feltűnő darabot...
6/28 A kérdező kommentje:
Igen, az tuti, például a DC Spartan, bár az se a "legdeszkásabb" cipő... :D
2012. júl. 8. 17:48
7/28 anonim válasza:
Hűűűűű, pont a kedvenc csukámat nevezted meg XD Én csak régebben deszkázgattam, de ilyenben nem lett volna szívem akkor sem. Igen nagy becsben tartom őket (is) :D
9/28 A kérdező kommentje:
Én se deszkázni akarok benne, arra csak régi elhasznált cipőket használok. Amúgy 20 vagyok, de miért? :D
2012. júl. 8. 18:08
10/28 anonim válasza:
Nem én kérdeztem, hogy hány éves vagy XD Én amúgy 25/F, gondolom most az jön majd, hogy gyerekes vagyok XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!