Supra TK cipő nagyon feltűnő? Sokan gondolják hogy gáz ahogy kinéz?
Figyelt kérdés
Alapvetően deszkás cuccokat hordok, mivel deszkázok, és sajnos elég fontosnak tartom, hogy ez a ruháimon is meglátszódjon. Viszont a cipők közül sokszor megtetszik olyan is, ami nem feltétlenül deszkás cipő, így például a Supra TK szürke színben, mivel cipő mániás vagyok, így a legfontosabb, hogy a cipőm legyen a legfeltűnőbb, viszont a legtöbb deszkás cipőről ez nem mondható el. A Supra szerintem pont alkalmas erre, viszont félek, hogy nem igazán illik a deszkás stílushoz, mert leginkább "selyemfiú" stílusú fiúkon látok Suprát, és rengetegen mondják ugyanezt.2012. júl. 8. 17:24
11/28 anonim válasza:
csak azt hittem h 14 mert néztem egy cipőt de az egy 20 éves nem hiszem h felvenné
12/28 anonim válasza:
előző vagyok: Am sztem ha nagyon Suprát akarsz akkor vegyél Vaidert vagy Skytopot.
13/28 A kérdező kommentje:
A Vaider nagyon bejön az igaz, de most konkrétan ilyet akarok. :D
2012. júl. 8. 18:18
15/28 A kérdező kommentje:
Annyira nem, talán azért mert a szára nagyon laza, jobban tetszik a TK Society-n hogy azon van tépőzár, és így hozzásimul a lábhoz. De már nagyon jó lenne egy Supra, addig nem nyugszom amíg meg nem lesz, bár akárhol keresem, abban a színben nincs sehol amilyenben én akarom... :/
2012. júl. 8. 18:44
17/28 A kérdező kommentje:
Ilyen kellene: [link]
Másmilyen szürkét láttam, de az matt és nagyon világos, az lenne is a Garage-ban, de nekem sajna ilyen kell, csak ilyen... :D
2012. júl. 8. 19:00
19/28 anonim válasza:
[link] előző vagyok,ez nem jó?
20/28 A kérdező kommentje:
Nem igazán, tényleg csak a szürke lenne jó, nagyon válogatós vagyok. :D
2012. júl. 8. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!