Megakarták a csizmámat javítani.2-szer vittem vissza a deichmannba. Erre rávágta a nő hogy felküldik megint Budapestre. Na erre én na ne. Mondom többet utazok. Mint amennyit ér a cipő (lassan) meg mégis hogy gondolják? Ki járt még így?
elég rossz témakör, de megértelek
ott ne is vásárolj
én is 2-3 hónapos cipőket vittem vissza nekik nem egyszer
tegyél hozzá pár ezret ha megteheted és vegyél márkásat
egéri mert nem minden télen dobsz ki 5-6-7 ezreket hanem egyszer elég megvenni a drágábbat és 2-3 telet simán kibír!
semmit nem érnek az ottani cipők, drágán adnak sz.r minőséget, egyszer vettem ott csizmát nem vitt végig egy telet,
öcsém is vásárolt ott egyszer és azóta vissza jár, mert tönkre megy a cipője, lassan már két éve, hogy mindig kicserélteti, neki nem viszik el megcsináltatni, hanem levásárolhatja, ő legalább kb. három havonta új cipőt kap
Ugyan ezt játszottam én el ma a Deichmannba.
Cipőt már egyszer cserélték újra, majd az új cipőt javították (egy hete). Ma visszavittem, megint javítani akarták, cseréről vagy levásárlásról hallani sem akartak.
Az egy dolog, hogy az életbe nem vásárolok ott többet, de ezt sem hagyom annyiba. Vetettem fel jegyzőkönyvet, írtam a panaszkönyvbe és ha nem kapom vissza az árát akkor lesz itt homár, fogyasztóvédelem meg minden, amit megtehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!