Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megakarták a csizmámat javítan...

Megakarták a csizmámat javítani.2-szer vittem vissza a deichmannba. Erre rávágta a nő hogy felküldik megint Budapestre. Na erre én na ne. Mondom többet utazok. Mint amennyit ér a cipő (lassan) meg mégis hogy gondolják? Ki járt még így?

Figyelt kérdés
Én meg mondtam hogy itt hagyom erre a nő nem hagyhatja itt .. én meg megfogtam és kivágtam a kukába.. 3 hónapos csizmámat... Sokan néztek engem de nem érdekel... többet biztosan nem vásárolok ott!.
2012. febr. 25. 16:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem néztek rám furán és nem is vagyok egyedi problémás vevő, mert a panaszkönyv tavaly év végi volt és már majdnem betelt, volt benne már nagyon-nagyon sok bejegyzés....

Azt írtam bele, hogy már 4x járok az üzletükben X hónap alatt EGY ROHADT CIPŐ miatt és az ígéretükkel ellentétben - ahogy azt a múltkori javításnál a nő megígérte - nem javítgatják tovább a már amúgy is "javított" cipő, hanem cserélik. Ennek nem tettek eleget így kérném vissza a vételárat.

2012. febr. 25. 20:34
 12/13 anonim válasza:

Ha úgy nézzük nekünk mint vásárlóknak mire van jogunk, akkor akár a pénzt visszakérni is van!

Egyébként ezek a lehetőségek rajta vannak a cipőhöz adott tájékoztatón. Sose olvasom el, de most érdekeltek a jogaim. :)

Tavaly nyáron ott vettem 3000-ért egy nyári cipőcskét, és (nem hazudok!!) 3. alkalommal mikor felvettem, már használhatatlanná vállt. Nem csak szépséghiba volt, használhatatlan. Akkor még kis mulya voltam, nem mertem visszavinni, inkább napi zsebkendő-méretrevágás és pillanatragasztózás következett, mígnem egy hónap után már az egész szétment (horgolt szerű).

Bánom hogy nem vittem vissza, de mivel csak 3000 volt, még ha le is vásárolhattam volna, nem tudtam volna, mivel mindegyik cipő drágább volt.

Azért szomorú voltam hogy jó ha 3-4 évente van lehetőségem 1 darab cipőt venni, erre ez történik... :(

Azért ha valaki tudna OLCSÓ de megbízhatóbb boltról az feltétlenül írjon!

(Ja, és nem jó taktika nálam az "egyszer megveszem a drágát az kitart sokáig" mert akkor 5 év múlva látnék legközelebb boltot. Szóval tényleg olyan kéne ami megbízható, és mindenképpen olcsó!)

Szerencsés vásárlást mindenkinek!! :)

2012. febr. 26. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:

18:18

Kínaiban vannak ezer forintért cipők de azok inkább nyáriak

Én mindig az ilyet veszem meg és eddig jól bírták eddig.

2012. febr. 26. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!