Fiúk! Ti hol szoktatok cipőt venni és kb mennyiért? 17F
Figyelt kérdés
főleg a korombeliektől várnék választ leginkább
ja és milyen stílus a kedvencetek?
2012. júl. 7. 22:48
1/11 anonim válasza:
Én a kínaiba szoktam olyan 2000Ft körül, jobbra nem futja évente.
3/11 anonim válasza:
előző vok: kb 2 évente vagy ha elba.szom
4/11 anonim válasza:
Én nem szeretem a ma divatos cipőket, legalábbis azokra gondolok, amiket manapság a tizenéves kölkök, de még a náluk idősebbek is hordanak. Én inkább az olasz bőrcipőket preferálom, éppen tegnap vettem magamnak egy párt (Gallus márka) a Deichmannban. De a Hervisben is lehet találni jó lábbeliket, én ezt a kettőt tudom ajánlani. Persze ezeken kívül még sok jó üzlet és márka van, érdemes tehát nyitott szemmel járni, ha már mondjuk például egy plázában vagy bevásárlóközpontban jársz.
6/11 anonim válasza:
hervis változó, múltkor egy jó túracipőt fogtam ki 5 ezerért :)
7/11 anonim válasza:
Office shoes, vagabond és 15-30 ezret szánok rá.
8/11 anonim válasza:
Kb másfél éve koptatok egy 17e Ft-os Nike cipőt, meg pár hónapja vettem a gyárra egy ilyen vékony szövet DC-t 15e ért.
18/F
9/11 anonim válasza:
Kínaiban szoktam venni, sima, egyszerű félcipőt.
10/11 anonim válasza:
legdrágább 27,000 volt ralph lauren US polo ASSN tengerész de helyette ezentúl sperry top sidert veszek , amúgy meg toms és hasonló cipőket kedvelem még megk lumpákat csak lazán vaze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!