A szavazo.hu-n láttam a "fiuk milyen alsónadrágot hordtok? " kérdésnél, hogy rengetegen a tangát válaszolták. Fiuk tényleg ilyen sokan hordtok tangát? Nem ciki, ha meglátják?
Én hülyét kapnék tőle, ha a barátom tangát hordana. Na ne!
20/L
Nincs az a pénz, amiért tangát hordanék... már minden női ruhadarabot ránk akarnak erőltetni? Maradok a jó öreg boxeralsónál!
20F
Én is pár éve tangát hordok. Sőt, csak azt, mivel másmilyen alsóm már nincs is. Nem tartom cikinek, már látott benne orvos, haver, stb is. Szerintem ez ugyanolyan természetes dolog, mint a többi fajta alsó. Bár utcán nyilván nem mutogatom. :)
A közelebbi haveri körömben egyébként két emberről is tudom, hogy tangát hordanak, méghozzá tőlük, mert ők mondták. Illetve van egy harmadik is, aki csak néha hordja. Amúgy az előzőek közül az egyik azóta hordja rendszeresen, mióta ezt a témát kitárgyaltuk régebben, a többiek pedig a csajok unszolására, hisz mindannyiunknak van barátnője/felesége.
Aztán hogy a nagyvilágban hányan hordanak, vagy milyen arányban, azt nem tudom.
28F
Nincs az a pénz, hogy valaha Férfi létemre tangát hordjak, rózsaszín cucc se volt rajtam soha és nem is lesz, szerintem ezek a dolgok maradjanak meg a lányoknak, rajtuk sokkal jobban mutat
26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!