MIért van az, hogy amíg például a fejlett Skandináviában teljesen elfogadott, hogy a férfiak is harisnyát hordanak télen, hogy ne fázzanak meg, addig ez a nagyon elmaradott magyarban még mindig ciki?
Benne van a valasz a kerdesedben.
Egyebkent, ha itt is allandoan hideg lenne biztos maskepp allnanak a kerdeshez, de addig meg Magyarorszagon kb. 1 hetig van minusz....addig ne is remenykedj.
Mert MO-on az emberek a középkori "férfias" "nöies" fogalmakhoz ragaszkodnak. Nyugaton már elfogadták, hogy mindkét csoport ember, és egyenjogúak.
Ez ugyanaz, mint hogy MO-on még mindig mondanak olyanokat, hogy a férfi a CSALÁDFENNTARTÓ, neki kell eltartani a családját. EZ egyrészt sehol sincs igy MO-on, mert gyakorlatilag mindenhol legalább két kereset szükséges, másrészt a nö NEM eltartott. Nyugaton nincs "családfenntartó", hanem közösen keresik meg a család megélhetését. Azon sem problémaznak, ha a nö keres többet, mert ott már rájöttek, hogy ez egyáltalán nem lényeges, hanem az, hogy EGYÜTT mennyire tudnak megélni.
Idén télen, a -20°C-ban végre sikerült rávennem a barátomat, hogy vegyen fel egy lábfej nélküli pamutharisnyát. Nem tartom cikinek, és férfiatlannak, az egészség fontosabb.
Mellesleg a harisnya olcsóbb, mint a jégeralsó, manapság már ez is szempont.
Kedves VaniliaHime!
Örülök,hogy vannak felvilágosult nők ebben az országban.Az tény,hogy sokszor a pamutharisnya felvételétt a férfiak cikinek,a sok régi,rossz beidegződés miatt.Én is csak a pamutharisnyát érzem elfogadhatónak,de sok helyen olvasom az interneten is,hogy sokak számára ez még mindig ciki,ha a férfi harisnyát hord télen.Én is szívesebben viselnék pamutharisnyát,mert a jégeralsót én sem szeretem,és a következő télen mindenképp szeretnék változtatni!
Pamutharisnyát senki nem tartja cikinek. Jégeralsó sem kényelmetlen. Aki nem akar fázni, az nem fázik.
Azzal van a gond, aki a jújfázok jelszó alatt nejlonharisnyát akar a faszikra adni, így akarja igazolni a saját vágyait, amikbe jókora szexuális töltet jut. Ami nem baj. Csak ne próbálja úgy beállítani, mintha nem lenne. A nejlonharisnya nőies ruha, pont.
Fejlett nyugati/északi államok meg egy elég durva sztereotípia, ott minden jobb, és egyszerűen csak jobb. Pedig nem, csak más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!