Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csylla92 kérdése:
Én egy 19 éves lány vagyok és nagyon komoly, ez szerintetek szeretik a férfiak ha egy lány komoly? És az nem ciki hogy még nem volt komoly kapcsolatom?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 00:45
1/12 anonim válasza:
Embere válogatja, de én nem aggódnék emiatt nekem is a komolyabb lányok jönnek be 20/F
2/12 anonim válasza:
CIKI. Jaj bazme*, szerinted az? Mert kurv*ra ennyi a lényeg hogy TE szerinted az-e, és ez nem csak erre a dologra értendő. De amúgy SZERINTEM nem ciki.
3/12 anonim válasza:
Mit nem adnék egy ilyen lányért... (Persze azért ilyen anglikán lelkész temperamentumú se legyen, de no.)
4/12 anonim válasza:
Nem ciki, én adnék neked egy esélyt megismerni.
21f
5/12 anonim válasza:
ciki-komoly elég furcsa így egymás mellett
és 3x írtad hogy komoly, sok lesz már
6/12 anonim válasza:
Nem ismered még magad,ha nem volt kapcsolatod.
Lehet,hogy pont egy mókamesterrel jössz majd össze és akkor fuccs a nagy komolykodásnak.
7/12 anonim válasza:
Nincs para...19 évesen már ideje egy lánynak komolynak lennie! És nekem is a komolyak jönnek be! ;) 19 évesen :D
8/12 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
9/12 anonim válasza:
Legyél komoly, de azért tudj mosolyogni.
10/12 anonim válasza:
Válaszom a kérdéseidre, nem ciki. Mondhatjuk azt is, hogy én is komoly vagyok, de a párom mellett kész móka mester :) De ha együtt vagyunk akkor le sem lehet lőni minket. Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!