MIért van az, hogy amíg például a fejlett Skandináviában teljesen elfogadott, hogy a férfiak is harisnyát hordanak télen, hogy ne fázzanak meg, addig ez a nagyon elmaradott magyarban még mindig ciki?
Én évek óta hordok vastagabb 100 den körüli nylon és pamut harisnyákat is, de mindkettőből lábfej nélkülit. Nagyon beváltak, sose cserélném vissza a jégeralsóra, mert az kényelmetlen amikor összegyűrődik a nadrág alatt. Ráadásul alá sem megy a ma divatos passzos csőnadrágoknak. Pamut harisnyaként női leggingset hordok, mivel ezek sztreccses anyagból vannak, ezért nagyon kényelmes és meleg is. És mivel teljesen rásimul a lábamra, egyáltalán nem zavaró még egy szűk sztreccsfarmer alatt sem. És mivel ma nagy divat a leggings, minden boltban lehet kapni ezer féle változatban, vastagságban.
Ha nagyon hideg van, akkor pedig bélelt sztreccs biciklis nadrágot veszek a nadrág alá, ami még melegebb.
28F
harisnyadiszkontból nem szeretnék rendelni,jobb ha látom személyesen, a méret miatt is.A coraba inkább kimegyek.A női pamutharisnya jobb mint a férfi?A férfi drágább és nem annyira jó? gondoltam hogy itt is a férfiakat szivatják.
Egyébként remélem én is,hogy talán 10 év múlva,ha nem is divat,de legalább elfogadott lesz.
Az a gond,hogy a magyar társadalom nagyon elmaradott.
Nem akarok megfagyni csak azért mert ilyen peches vagyok,hogy magyarba születtem+férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!