Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hagyják benn a próbafülk...

Miért hagyják benn a próbafülkében sokan a ruhákat próba után?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 23:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%
engem is idegesít,mert ha èppen várok a probafülkére és benne vannak a ruhál,akkor honnan tudjam hogy öltözik-e ott valaki ,vagy már elment, és én mondig visszaviszem a ruhákat
2013. máj. 5. 08:01
 12/35 anonim ***** válasza:
80%

Én a New Yorkerben szoktam látni ezeket az otthagyott dolgokat..

Szerintem minimum a dolgozó kezébe kell adni a dolgokat,mert neki nem kötelessége,hogy egész nap a fülke előtt álljon,és minden ember után bemenjen,hogy nahh,valaki otthagyta-e a ruhát.+ néha kisebb sor is van a próbafülkék előtt,akkor ugye esély sincs a dolgozónak bemenni a ruhákért,mert egyből váltják egymást az emberek,akik ugye a kedves elődjük miatt nem tudják sehova sem akasztani a ruhákat...Szerintem idegesítő.

2013. máj. 5. 08:46
 13/35 anonim ***** válasza:
85%

Olyan bolt nincs, ahol bent kell hagyni! Vagy az eladónak vissza adod, vagy van egy állvány a próbafülke előtt, és arra akasztod, vagy vissza ILLIK vinni.

Disznó ólat nem hagyok magam után sehol, még akkor sem, ha az eladók vannak értem...

2013. máj. 5. 09:18
 14/35 anonim ***** válasza:
65%
Eladó vagyok egy ilyen boltban és nálunk is nekünk kell visszatenni a helyére, nem szabad hagyni, hogy a vevő vigye vissza, mert annak normálisan, összehajtva a helyén kell lennie, a vevők sosem úgy teszik vissza. A próbafülkében kell hagyni a ruhát, amit nem vesztek meg, mi kihozzuk és rendben a helyére tesszük. Az a disznóól mikor a vevők úgy teszik a helyére a felpróbált, összegyűrt ruhát, mintha odahányták volna.
2013. máj. 5. 10:58
 15/35 A kérdező kommentje:
14 melyik üzletben dolgozol? Pl. C&a, promod? Mert én még ilyet nem hallottam de akkor majd én is benn hagyom ha tudom melyik üzletekbe szokás.
2013. máj. 5. 11:08
 16/35 anonim ***** válasza:
A C&A-ban dolgozom, de szerintem mindenhol így van.
2013. máj. 5. 11:26
 17/35 A kérdező kommentje:
De hát ott szmot adnak legalábbis westendben. És miden ember után bementek v. Hogy? Miket szoktak otthagyni nem sar mas után takaritani? Mert hasznalt zsepitől át az árucimkékig mindent láttam már ott csokispapirok flakonok
2013. máj. 5. 11:31
 18/35 anonim ***** válasza:
44%
Hát a C&A-ban sem a PRÓBAFÜLKÉBEN kell hagyni, hanem onnan kilépve, az asztalon vagy akasztón, ami direkt arra van ott!!
2013. máj. 5. 11:35
 19/35 anonim ***** válasza:
32%
Én is eladó vagyok, a tally weijl-ben és ott is bent kell hagyni. Hogy normálisan kerüljön vissza a helyére. Így tartunk rendet a boltban. Kedves kérdező, te nyilván szívesebben jársz lepukkant turkálókba, ahol dobozokban meg a földön vannak összedobálva a ruhák gyűrötten, koszosan. Egészségedre!
2013. máj. 5. 11:40
 20/35 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező! Meg fogsz lepődni, de RUHÁT szoktak otthagyni.
2013. máj. 5. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!