Magyarországon ezt miért ítélik el nagyon sokan?
Persze tudom, mások az ízlések. De külföldön még szoknyával is hordják a Vans deszkás cipőket még hozzá tök stílusosan. Itt pedig az előző kérdések között olvastam, hogy csomóan azt írják hogy lány ne hordja. Magyarországon miért vannak ennyien ellene?
egyébként főleg azért nem értem mert nekem is tetszik a vans authentic és era cipők de nem biztos h ki fogok rá dobni ennyi pénzt, de lány vagyok.
köszi a válaszokat:)
igen nekem is van már egy vans 2éve és most vagyok 16 de lehet hogy veszek még egyet. igaz hogy ez új kérdés de milyen színbe vegyek és erat v. authentic-et?
Persze az eleve tré, hogy nem edzőcipőt, deszkáscipőt, tornacipőt mondasz, hanem vans meg converse. Ez arra utal, hogy a márka bűvöletében élsz, ami meg tré.
Amúgy azért mondják, mert ezek a cipők nem nőiesek.
képzeld a legtöbb cipőm nem márkás...egyetlen márkás cipőm van, mert akartam egy olyat ami több évre szól mert nekem eddig az ősszes kínais deichmanons cipőm szétjött...
de persze egyből tré divatmajom vagyok akit csak a márka érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!