Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyarországon ezt miért...

Magyarországon ezt miért ítélik el nagyon sokan?

Figyelt kérdés

Persze tudom, mások az ízlések. De külföldön még szoknyával is hordják a Vans deszkás cipőket még hozzá tök stílusosan. Itt pedig az előző kérdések között olvastam, hogy csomóan azt írják hogy lány ne hordja. Magyarországon miért vannak ennyien ellene?

egyébként főleg azért nem értem mert nekem is tetszik a vans authentic és era cipők de nem biztos h ki fogok rá dobni ennyi pénzt, de lány vagyok.

2013. ápr. 17. 08:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
külföldön deszkás cipőt harisnyával, meg miniszoknyával is hordják. igaz ugyanezek a lányok tudnak még rohadt retkesek is lenni, és férfit kisestélyiben. az a helyzet, hogy kinnt nem ezzel foglalkoznak.
2013. ápr. 17. 09:04
 2/20 A kérdező kommentje:
Én szoktam csinosan is öltözni...de van amikor nincs kedvem és suliba szívesebben felkapnék egy ilyen cipőt mint egy adidas converse márkájút.
2013. ápr. 17. 09:30
 3/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, barátommal mindketten 21 évesek vagyunk, vans cipőt hordunk. Mindketten keverjük a deszkás ruhákat elegáns ruhákkal, sokan dícsérik a megjelenésünket. Tőlem még divat tanácsokat is szoktak kérni. Szóval egyáltalán nem gáz :)
2013. ápr. 17. 09:46
 4/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, én is vegyítem a dolgokat, deszkás pólók, cipők, virágos rucik, nagyon csajos rucik, tornacipők stb...(azt azért hozzá tenném hogy az első Vans cipőmet ezelőtt 9-10évvel vettem) De én én így érzem magam jól, egy csomóan megdicsérik a többiek meg nem érdekelnek.
2013. ápr. 17. 10:16
 5/20 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

igen nekem is van már egy vans 2éve és most vagyok 16 de lehet hogy veszek még egyet. igaz hogy ez új kérdés de milyen színbe vegyek és erat v. authentic-et?

2013. ápr. 17. 10:28
 6/20 iostream ***** válasza:
54%

Persze az eleve tré, hogy nem edzőcipőt, deszkáscipőt, tornacipőt mondasz, hanem vans meg converse. Ez arra utal, hogy a márka bűvöletében élsz, ami meg tré.

Amúgy azért mondják, mert ezek a cipők nem nőiesek.

2013. ápr. 17. 11:11
 7/20 A kérdező kommentje:

képzeld a legtöbb cipőm nem márkás...egyetlen márkás cipőm van, mert akartam egy olyat ami több évre szól mert nekem eddig az ősszes kínais deichmanons cipőm szétjött...

de persze egyből tré divatmajom vagyok akit csak a márka érdekel :D

2013. ápr. 17. 11:15
 8/20 A kérdező kommentje:
összes*
2013. ápr. 17. 11:16
 9/20 anonim ***** válasza:
Igen, az vagy. Mert attól függetlenül, hogy márkás, még ugyanaz a kínai szar tornacipő. (Nekem 6 pár Vans-em van, de még a békebeli időkből, mikor nem 14 éves lányok, és SWAG fiúk hordták.)
2013. ápr. 17. 17:26
 10/20 A kérdező kommentje:
és te annak idején miért vetted meg?
2013. ápr. 17. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!