Érettségi idején sokan vannak öltönyben?
Figyelt kérdés
Lassan érettségi, ahova ugye öltönybe kell majd menni.
Nem szeretek utcán öltönybe járkálni, kitűnni a tömegből, viszont nem is nagyon akarom suliba átvenni, mert akkor hamarabb be kell érni, hogy legyen időm átvenni, meg cipelni kell, stb.
De ilyenkor szinte minden érettségis öltönybe járkál, meg tudják az emberek, hogy érettségi van?
2013. ápr. 27. 10:11
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy tudják az emberek, hogy érettségi van. De amúgy a legtöbb üzletemben nap mint nap öltönyben járkál. Szerintem nem fogsz kitűnni a tömegből.
2/5 anonim válasza:
Jóhogy tudják:) Semmi értelme nem lenne bent átöltöznöd, mennycsak alapból abban, és am szerintem tökjó ha így tűnsz ki a tömegből:) Sok sikert az érettségin!!:D
3/5 anonim válasza:
Igen, ilyenkor rengetegen vannak öltönyben, lányok is kiöltözve. Mindenki egyből levágja, hogy érettségire mennek, mert ugye egy idősek, fiatalok, a tv-ben is szó van az érettségiről ilyenkor.
4/5 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek, öltönybe megyek majd, csak remélem nem lesz nagyon meleg.
2013. ápr. 27. 12:28
5/5 anonim válasza:
szerintem ne parázz :D sok lány (köztük én) kimondottan sexisnek tartja az öltönyt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!