Miért választják sokan a földrajzot érettségi tantárgynak?
Figyelt kérdés
Azt mondják könnyű bennem van a hiba ha nem látom át? Főleg a Vak térképeket?2011. dec. 8. 19:21
1/11 anonim válasza:
mert Kiss Ádám (opcionálisan: Nagy Éva) jó reklámot csinált neki :)
2/11 A kérdező kommentje:
De áhhh... Próbálnak rávenni de azért is infóból fogok :)
2011. dec. 8. 19:35
3/11 anonim válasza:
Infóval szerintem többre fogsz menni. Kapásból elfogadják az összes mérnöki szakra, legtöbb (talán az összes) természettudományi szakra is. Meg még ezeken kívül máshova is. Földrajzot, megmondom őszintén még nem is láttam felvételi tárgyként.
4/11 A kérdező kommentje:
Nálunk a lusták akik csak érettségit akarnak azok azt választják (osztály 2/3 része..)
2011. dec. 8. 20:44
5/11 anonim válasza:
Azért mert a szabadon választhatók közül tán az a legkönnyebb... Info érettségi is jó, de abból amit ma megtanulsz, holnap dobhatod a kukába, olyan gyorsan változik, fejlődik...
6/11 A kérdező kommentje:
Csendes én másképp látom amit anno 8-9 évesen apámtól meg tanultam meg anyámtól (informatikus,titkárnő) abból még a fele most is úgy megy. De amúgy igazatok van dobhatom a kukába is akár mint nálunk az infó tanár egeret nem tudja bedugni a gépbe.
2011. dec. 9. 10:05
7/11 anonim válasza:
Hát igen. Én amikor infot tanultam, volt az MS-DOS és a windows 3.1 volt a csúcs. Hol vagyunk már ahhoz képest? Nyilván ha akkor abból érettségizek ehhez igazodott volna a követelmény is. Ma már semmit nem érnék azzal az érettségivel. Ebből kifolyólag simán lehet, hogy ami most megy infóból az már sehol nem lesz 15-20 év múlva. A 20 éves vaktérképek viszont ma is jól működnek...
8/11 A kérdező kommentje:
Erről csak az jut eszembe amit anyukám mesélt tegnap este első munkahelyén bekerült gép elé és addig nem látott egeret nem tudta hogyan kel kezelni. És mindez maximum 25 éve volt.
2011. dec. 9. 10:17
9/11 anonim válasza:
kötelező lesz a természettudományi tantárgya ha tovább akarsz tanulni. és hát lássuk be: aí földrajz milliószor könnyebb és érdekesebb mint a fizika,vagy a kémia.. így megértem az osztálytársaidat
10/11 anonim válasza:
2 éves tantárgy nehéznek se mondható, vaktérképet vágni kell jól. Könnyű az érettségi? Én tavaly csináltam, szerintem a tavalyi nehéz volt pl a tavaly előttihez képest, de meg lehet vele birkózni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!