Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sokan vannak, akik nem egyből...

Sokan vannak, akik nem egyből érettségi után mennek egyetemre?

Figyelt kérdés
Én idén érettségiztem, és úgy tervezetem, hogy kb 22 éves leszek, akkor mennék egyetemre. Nem lenne gáz? Már úgy értem, a legtöbben fiatalabbak, bár gondolom vannak idősebbek is ennél. Addig meg nyelvet tanulok, és legfőképp dolgozok, h el tudjam magam majd tartani, meg besegíteni a szülőknek, és félre teszek az egyetemre.
2009. aug. 28. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, sokan vannak.Vannak olyanok is, akik 60 évesen kapnak kedvet ahhoz, hogy letegyék az orvosi, vagy a jogi diplomát.

Egyáltalán nem gáz.

2009. aug. 28. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólóval. Nem gáz kicsit sem. Én 19 évesen kezdtem az egyetemet, de nem vált be a szakom, két év után otthagytam. Ezután elmentem egy kétéves képzésre, azt elvégeztem, és majd most megyek vissza az egyetemre újból gólyaként 23 évesen. Unokatesóm, aki velem egyidős, eddig dolgozott, mert érettségi után hallani sem akart a továbbtanulásról, de idén már ő is jelentkezett egyetemre. Egyik ismerősöm, aki régebben elkezdte az egyetemet, de szintén nem fejezte be, idén kezdi újból. Ő 30-valahány éves.

22 évesen még egyáltalán nem fogsz kitűnni a tömegében 18-19 éves korosztályból. Rengetegen vannak, akik elkezdik az egyetemet, aztán otthagyják majd később visszamennek vagy szakot váltanak 1-2 év után, úgyhogy a gólyák közt nagyon sok a nem frissen érettségizett diák!

2009. aug. 28. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj sose úgy ítéld meg a dolgokat, hogy mit csinál a többség, mert az nem minden esetben célravezető.

Ez most olyan, hogy csomóan cigiznek meg isznak akkor nem e ciki az ha én meg nem cigizek és ritkán iszom?

Mindíg döntsd el, hogy mely dolgok helyesek, melyek nem.

Tedd a dolgod öcsém!

B.

2009. aug. 29. 02:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a válaszokat! :)
2009. aug. 29. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!