Mit gondoltok a Victorian goth stílusról?
Nekem nagyon tetszik, van is egykét ruhadarabom, pl hosszú szoknyák, ing, és csipkekesztyű és csinálok majd magamnak fekete napernyőt is :). Csakhát nagyrésze ugye nyáron pl hordhatatlan...
De amúgy nagyon szeretem, jobban tetszik, mint a szakadt harisnyás, piercinges goth stílusok
21/L
Ha az alakom és a pénztárcám megengedné úgy öltöznék! Olyan gyönyörű! Mint nagyjábol az összes goth! xD De ez a legszebb! *-*
16L
Azért tetszik annyira, mert amúgy is nagyon tetszenek ezek a ruhák, a fűző meg a nagy szoknya, és a feketét nagyon szeretem. A hajam is azért növesztettem egy méteresre, mert nagyon tetszett a régi filmeken. :D Tök jó.
Meg nem tudom nem-e öreg lennék ilyen ruhákhoz. 20 éves vagyok.
Első vagyok, és amint látod írtam,hogy 21 éves, és még mindig hordom a goth ruhákat :) Egy-egy különlegesebb darabra még olyantól is kapok dícséretet, aki messze nem goth öltözködésű (amúgy fura, mert belsőleg leginkább a rocker és a goth keveredik bennem a sokminden más mellett :)
Szóval nyugodtan hord ilyen ruhákat, láttam én már alacsony, magas, anorexiás alkatú és ténylegesen kövérnek mondható lányt is szépen, ízlésesen kinézni goth ruhákban
Nekem annyira nem tetszik pedig én is goth vagyok, csak én a deathrocker-batcaver irányzat.
Hogy is mondjam... szép, de már kicsit túlságosan is. Ha választani lehet inkább nézzenek zombinak mint vámpírhercegnőnek :D
De a cybergothnál sokkal jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!