Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a Victorian...

Mit gondoltok a Victorian goth stílusról?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön, igaz nem így öltözök...
2009. aug. 3. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik, van is egykét ruhadarabom, pl hosszú szoknyák, ing, és csipkekesztyű és csinálok majd magamnak fekete napernyőt is :). Csakhát nagyrésze ugye nyáron pl hordhatatlan...

De amúgy nagyon szeretem, jobban tetszik, mint a szakadt harisnyás, piercinges goth stílusok

21/L

2009. aug. 3. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
nekem egyik goth se tetszik.
2009. aug. 3. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Ha az alakom és a pénztárcám megengedné úgy öltöznék! Olyan gyönyörű! Mint nagyjábol az összes goth! xD De ez a legszebb! *-*

16L

2009. aug. 3. 17:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát igen... Nekem is alakom nem éppen a megfelelő hozzá... Amúgy tuti így öltöznék, mert nagyon tetszik. Így is mindig feketében járok (igaz nem vagyok goth vagy ilyesmi, csak szimplán az tetszik).
2009. aug. 3. 17:46
 5/10 A kérdező kommentje:

Azért tetszik annyira, mert amúgy is nagyon tetszenek ezek a ruhák, a fűző meg a nagy szoknya, és a feketét nagyon szeretem. A hajam is azért növesztettem egy méteresre, mert nagyon tetszett a régi filmeken. :D Tök jó.

Meg nem tudom nem-e öreg lennék ilyen ruhákhoz. 20 éves vagyok.

2009. aug. 3. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szép, szívesen hordanék én is ilyen ruhákat. Már oviskoromban is tetszett, sok olyan filmet/képet láttam, amin ezekben a cuccokban voltak :) A 20 év pedig nem sok, ráadásul vannak, akik egész életükben így öltözködnek.
2009. aug. 4. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, és amint látod írtam,hogy 21 éves, és még mindig hordom a goth ruhákat :) Egy-egy különlegesebb darabra még olyantól is kapok dícséretet, aki messze nem goth öltözködésű (amúgy fura, mert belsőleg leginkább a rocker és a goth keveredik bennem a sokminden más mellett :)

Szóval nyugodtan hord ilyen ruhákat, láttam én már alacsony, magas, anorexiás alkatú és ténylegesen kövérnek mondható lányt is szépen, ízlésesen kinézni goth ruhákban

2009. aug. 4. 13:36
 8/10 anonim válasza:
100%
Én 26 vagyok, és goth ruhákat szoktam hordani. A fiúk mindig megdícsérnek. Szóval nyugodtan hordhatsz ilyeneket!
2009. okt. 16. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

Nekem annyira nem tetszik pedig én is goth vagyok, csak én a deathrocker-batcaver irányzat.

Hogy is mondjam... szép, de már kicsit túlságosan is. Ha választani lehet inkább nézzenek zombinak mint vámpírhercegnőnek :D

De a cybergothnál sokkal jobban tetszik.

2010. jún. 24. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A goth stíluson, az "alkategóriákon" belül ez a legszebb. És a legigényesebb. Sajnos a ruhák eléggé beszerezhetetlenek,mármint az eredeti értelemben véve. Ha szétnézel,nem igazán találsz ilyesmit sehol.De ugye elég drágák is. Szerintem varrd meg magadnak. Vegyél csipke,bársony stb anyagokat,és varrj. Vagy alakíts át egy-két ruhát. Szerintem a viktoriánus gótok gyönyörűek,nem az a bakancsos, bőgatyás, halálfejes cuccokkal telerakott kategória. Ezeket a ruhákat tudni kell viselni... Mivel ha úrihölgynek öltözöl,de belül műveletlen vagy, káromkodsz,stb, elég szánalmas,nevetséges összhatást kelt. És ha nem passzol hozzád,viszont tetszik,már akkor is rég elveszett a dolog. Lennie kell benned egy bizonyos szintű természetes eleganciának,tartásnak,műveltségnek. Mert a victorian goth stílus nem csak annyi hogy felveszel egy szép fűzőt/ruhát.
2011. márc. 28. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!