Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a victorianus...

Mit gondoltok a victorianus goth stílusu lányokról?

Figyelt kérdés

Konkrétan nem arra gondolok hogy hosszú szoknya, fekete csipkés kesztyü, csipkés nagy vámpiros ujju fölsö, bakkancs, még 4 liter igénytelen smink. Hanem pld: ilyen cipök : www.x-tra-x. De/english/index-2. html www.x-tra-x. De/english/index-2. html www.x-tra-x. De/english/index-2. html ilyen kesztyük : www.x-tra-x. De/english/index-2. html www.x-tra-x. De/english/index-2. html olyan fölsö és nyaklánc mint a második képen a lány : www.goth-style-secrets.com/gothic-haircuts. Html ilyen füzök: www.etsy.com/listing/27272048/goth-gothic-corset-steel-boned-with-cups táska: gothstore. Piratemerch.com/gothic-winged-heart-leather-shoulder-p-42. html? OsCsid=a62df694473d2143ef8c74b34d2ad3cf nyaklánc : gothstore. Piratemerch.com/gothic-necklace-medieval-wheel-p-434. html

kort is irjatok lécci

2010. aug. 2. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Öhm. Őszinte leszek: nem tetszik.

Egy goth fiúnak biztos bejön, nekem, mint átlagembernek nem.

19/F

2010. aug. 2. 22:13
 2/14 anonim ***** válasza:
Ezek nem olyan rosszak a képek alapján. A leírásod alapján valami borzasztóbbra gondoltam. (nem értem, miért hívják ezt victorianus goth stílusnak) De áruld már el, kérlek, miért olyan fontos ennél a kérdésnél a is a nemünk és a korunk?
2010. aug. 2. 22:17
 3/14 anonim ***** válasza:

szia. én nem vagyok semmi féle goth stilusu és egyéb divat majmoló stilusú se. de én imádom a gothokat.szeretem a goth stilust imádoma füzött a régi dolgokat a goth kastélyokat és stb..szerintme jok :) 14/l

de mindenkinek más az izlése. amugy a lányokról emg nem tudok nyilatkozni mert nem a lányoakt szoktam nézni, fiu gothot meg nem is láttam még o.O

2010. aug. 2. 22:36
 4/14 anonim ***** válasza:

Én a deathrock stílust kedvelem inkább, esetleg a psychobillyt. (pl. [link] [link]

[link]

Szépek, elegánsak, nincs velük bajom, de a ruházatuk nekem már kicsit túl habos-babos. Én nem érezném benne maga jól, de neki jól áll.

De azért pacsi.

IT'S AN ATTITUDE NOT A FASHION.

2010. aug. 2. 22:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Jól néznek ki, de én személy szerint nem kedvelem őket. Tapasztalatból.
2010. aug. 2. 23:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én így öltözködöm. Én varrom/készítem a ruháim, kiegészítőim, vagy átalakítom amiket találok. Az X-traX egy iszonyatosan drága pózer bolt... A linkeket pedig beraknád normálisan? Nem jó egyik sem.

Ja és hozzátenném, hogy ettől még hordok bakancsot, egyrészt mert kényelmes, és szerintem gyönyörű, ha jól karban van tartva, másrészt koncerteken nem a hátsó sorban illegetem magam talpig csipkében, hanem valami kényelmes ruhában bulizok... 21/L

2010. aug. 2. 23:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon szerelmes voltam pár évig ebbe a stílusba, kerestem is az ilyen embereket mindenhol (neten is), aztán rájöttem, hogy ez minden, csak nem különleges. Egyformák a "tagok"...
2010. aug. 3. 11:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Mondj már egy stílusirányzatot, ahol nem egyformák a tagok :)
2010. aug. 3. 13:06
 9/14 anonim ***** válasza:

szépek. *.*

és nemvagyok goth :D

2010. aug. 3. 14:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy egy stílusirányzatban hasonlítanak a tagok, de a goth-ok kifejezetten hírdetik az egyediségüket...
2010. aug. 3. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!