Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk mit gondoltok a metál-os/...

Fiúk mit gondoltok a metál-os/goth-os csajokról?

Figyelt kérdés

Gondolom a rockereknek bejön?! és aki nem az, az h gondolja , ha szép egy lány arca, alakja ... akkor az nem számít h h öltözködik vagy nagyon is számít?

2. kérdés : melyiket választanád:

a)divat mániás csajt

b)rocker csajt

c)emo-s csajt

hmmm?

2010. febr. 10. 21:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
61%
De számít hogy néz ki összhatásra, akkor is ha szép az arca. Láttam már szép arcú metál/goth-os csajt, és baromira sajnáltam h metalos, mert elrondította csak magát ezzel.
2010. febr. 10. 22:06
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
Ha ígényes, akkor jó lehet egy rocker csaj.
2010. febr. 10. 22:08
 3/22 anonim ***** válasza:
51%
ha megnézed, hogy a rocksztárok kikkel járnak, látni fogod, hogy modellekkel és színésznőkkel, tehát ha nekik se a rockercsajok jönnek be, akkor gondolhatod, hogy egy átlagos csávónak még inkább nem. én a vérbeli rockerektől nem tudom elválasztani az igénytelenséget, tehát ha egy csaj rocker, automatikusan ez ugrik be.
2010. febr. 10. 22:11
 4/22 anonim ***** válasza:
35%

Ugyanaz mint az első.

Kiegészítéssel, bizonyos emók is bejöönnek, a hajuk tetszenek :)

Rock-goth nem jön be, én is inkább sajnálni tudom aki szép és ilyen...

2010. febr. 10. 22:11
 5/22 A kérdező kommentje:

a 2. kérdésre nem válaszoltatok , de kösz ... :D én ilyen vagyok ^^ sokan mondták már h ha más lennék ^^ akkor bejönnék ... no de mind1 én így jól érzem magam :D más miatt nem akarok megváltozni :D

ˇˇ de még kíváncsi lennék másokra is ... írjatok :D

2010. febr. 10. 22:13
 6/22 anonim ***** válasza:
73%
nemkell más miatt megváltoznod. mert előbbutóbb úgyis magad miatt fogsz majd megváltozni. majd meglátod...
2010. febr. 10. 22:23
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
De, válaszoltam a második kérdésre.
2010. febr. 10. 22:42
 8/22 anonim ***** válasza:
55%

Azt gondolom, hogy üresfejű, önálló személyiség nélküli ember. De ugyanezt gondolom a második kérdésben felsorolt összes kategóriáról, akit ennyire be lehet skatulyázni, annak nem sok önállósága lehet.

A második kérdés viszont nem egyértelmű. Mire kéne választani? Járni egyikkel sem járnék, szexre viszont divat -> emo -> rocker, növekvő sorrendben, azaz a rokkert vinném el először.

2010. febr. 11. 08:52
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

nem számít,hogy hogy öltözödik,ha egy normális mondatot ki tud nyekeregni a száján..

azért emó ne legyen,mert szerintem az egy tinistílus,és én már nem vagyok tini.Mg ciki is számomra..általában a rocker/vagy goth csajok jönnek be,mert vagányak,vadak külsőre,és belsőleg általában egy gyengéd szívet takar a külső.Nekem bejön ez a kettősség,de az emósoktól valamiért nagyon ráz a hideg..akkor már százszor inkább egy tarajas punkcsaj!

2010. febr. 11. 09:42
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
Egy szép arcu, alakú, normális lány miért csúfítja így el magát??? Nem arra akarok kilyukadni hogy legyél plaza cica, de ez a stílus csak a nagyon ronda lányoknak áll jól....
2010. febr. 11. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!