Fiúk mit gondoltok a metál-os/goth-os csajokról?
Gondolom a rockereknek bejön?! és aki nem az, az h gondolja , ha szép egy lány arca, alakja ... akkor az nem számít h h öltözködik vagy nagyon is számít?
2. kérdés : melyiket választanád:
a)divat mániás csajt
b)rocker csajt
c)emo-s csajt
hmmm?
Ugyanaz mint az első.
Kiegészítéssel, bizonyos emók is bejöönnek, a hajuk tetszenek :)
Rock-goth nem jön be, én is inkább sajnálni tudom aki szép és ilyen...
a 2. kérdésre nem válaszoltatok , de kösz ... :D én ilyen vagyok ^^ sokan mondták már h ha más lennék ^^ akkor bejönnék ... no de mind1 én így jól érzem magam :D más miatt nem akarok megváltozni :D
ˇˇ de még kíváncsi lennék másokra is ... írjatok :D
Azt gondolom, hogy üresfejű, önálló személyiség nélküli ember. De ugyanezt gondolom a második kérdésben felsorolt összes kategóriáról, akit ennyire be lehet skatulyázni, annak nem sok önállósága lehet.
A második kérdés viszont nem egyértelmű. Mire kéne választani? Járni egyikkel sem járnék, szexre viszont divat -> emo -> rocker, növekvő sorrendben, azaz a rokkert vinném el először.
nem számít,hogy hogy öltözödik,ha egy normális mondatot ki tud nyekeregni a száján..
azért emó ne legyen,mert szerintem az egy tinistílus,és én már nem vagyok tini.Mg ciki is számomra..általában a rocker/vagy goth csajok jönnek be,mert vagányak,vadak külsőre,és belsőleg általában egy gyengéd szívet takar a külső.Nekem bejön ez a kettősség,de az emósoktól valamiért nagyon ráz a hideg..akkor már százszor inkább egy tarajas punkcsaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!