Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk mit gondoltok a metál-os/...

Fiúk mit gondoltok a metál-os/goth-os csajokról?

Figyelt kérdés

Gondolom a rockereknek bejön?! és aki nem az, az h gondolja , ha szép egy lány arca, alakja ... akkor az nem számít h h öltözködik vagy nagyon is számít?

2. kérdés : melyiket választanád:

a)divat mániás csajt

b)rocker csajt

c)emo-s csajt

hmmm?

2010. febr. 10. 21:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

12:32

Nem értem mirt csúnya,ha valaki vad?Sokkal szexibb,mint egy rózsaszín cica,vagy egy szürke egér..

2010. febr. 11. 12:52
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Sosem értettem, miért gondolják azt egyesek, hogy csak a plázacicák, fél kiló vakolattal lehetnek szépek... Mi miért nem lehetünk? Mert nem azt a zenét szeretjük, amit ők ? Mert éppenséggel koncertre járunk és nem diszkóba ? Komolyan, valaki magyarázza már el nekem... Mert nem hinném, hogy az összes csúnyácskaalány mind rocker, és a csodaszép, jó alakú bombázók, pedig csak plázacicák, deszkások, vagy "sima" lányok lehetnek...
2010. febr. 11. 16:47
 13/22 anonim ***** válasza:
Vagy emók.
2010. febr. 11. 16:48
 14/22 A kérdező kommentje:

^^hát igen erre én is kiváncsi lennék :D

a többi választ is kösz, mindenkinek meg van a véleménye , ahogy látom közületek senki nem járt (lehet h nem is ismer) ilyen lányt ...

ja és van abban valami h "zord"(vad) külső érzékeny belsőt takar :D

no de a goth se lehet mindenkinek világos , az szép csajosan öltöznek/ünk best a csipkés, korzettos ruhák -.-' na meg hasonló

a 2.kérdést csak azért írtam h ki miket választaná .... nem lényeg :D

2010. febr. 11. 18:18
 15/22 anonim ***** válasza:
(én jártam ilyen lánnyal, amúgy, szóval belső infóból mondtam, hogy ezek eléggé tucatemberek)
2010. febr. 11. 20:57
 16/22 A kérdező kommentje:
kösz :D ...
2010. febr. 11. 21:06
 17/22 anonim ***** válasza:
16:47-es: tudod, hogy a rockereken és a plázacicákon kívül vannak más fajta lányok is? És tudtad, hogy vannak olyanaok, akik egyiket sem szeretik?
2010. febr. 11. 23:01
 18/22 anonim ***** válasza:
90%

23.01

Ha megtanulnál olvasni és szöveget értelmezni, már szebb lenne a világ !

Na szép napot...

2010. febr. 12. 15:31
 19/22 anonim ***** válasza:

15:31

Azért az már durva, ha a saját magad által írt szöveget sem érted. :D

2010. febr. 12. 20:40
 20/22 anonim ***** válasza:
nagyon csunya és idétlen és én a divatmániás kiscicát választom ;-) Egyébként fontos az összhatás :)
2010. febr. 20. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!