Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a goth lányokrol?

Mit gondoltok a goth lányokrol?

Figyelt kérdés

nem arra értem hogy fél liter fekete festék, meg tüskék, sok piercing.cipö :magassarkuval persze gothossal nem acélbtétessel

pld ilyen ruhák: ( konkrétan ne a lányokat nézzétek hanem a ruhákat, képzelhettek helyetük mondjuk egy másik lányokat is)

[link]

[link]

[link]

néhány ruha és cipö ,ékszer :

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

legelsö kép :

[link]

2010. szept. 11. 01:54
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem rossz! Ha nem viszik túlzásba az "irányzatoskodást" akkor még egész egyéni stílus is kijöhet. (Fiatal korban én is alternatív voltam és sok The Cure rajongó ismerősöm volt, úgyhogy nem ismerelet a téma:))
2010. szept. 11. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Én szerintem ijesztő:S pl.metrón is láttam már ilyen lányt,lesem bírtam venni róla a szemem,de csak mert nekem bizarr :// Kismértékben oké,de ne vidd túlzásba pl.azok a szemöldökök hihetetlenek vagy azok a magasított talpú acélbetétesek :'DD
2010. szept. 11. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Majd kinövik...
2010. szept. 11. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszenek az ilyen cuccok:)

Legalább ezek a lányok nem tucatra vannak..:D

Elég nehéz lehet ilyen jól összeválogatni a ruháikat+sajnos úgy vettem észre hogy elég drága is:S

16/L

2010. szept. 13. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
18%

borzalmas, nemtudom hogylehet valakinek ilyen izlése

az nemzavarja őket hogy mindenki őket bámulja?

2010. szept. 13. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szépek, csodálom őket, hogy ilyet fel mernek venni. 19/lány
2010. szept. 14. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit gondolok? Egy vagyok közülük, tehát semmi rosszat. A ruhákhoz annyit fűznék, hogy szerintem nem túl ízlésesek. Nekem például sokkal szebbek vannak itthon, és nem is voltak drágák.
2011. okt. 2. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!