Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez lenne a goth? Mit gondoltok...

Ez lenne a goth? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nemrég jól leszidtam a barátnőmet, mert azt mondta, hogy a goth emberek szánalmas népség, egymás vérét isszák stb. De szerintem a goth sokkal több ennél: művészet, életfelfogás, értelem...
2009. júl. 30. 19:48
1 2
 1/13 anonim válasza:
58%
Én emo vagyok és szerintem nem szánalmas..nekem semmi bajom vele sőőt nekem teccik is:D
2009. júl. 30. 20:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Én pedig goth vagyok, ezért szidtam le. Am tök jó, hogy így fogod fel!:-)
2009. júl. 30. 20:15
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
Pl Németországban már évek óta divat, hozzánk csak az utóbbi fél évben ütötte fel a fejét. (kb a Twilight óta) nagyjából ugyanaz a véleményem róla, mint az emóról: önmagukat keresgélő tinik múló hülyesége.
2009. júl. 30. 20:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
én nem vagyok, sosem kötődtem igazán egy stílushoz sem, néha kicsit furának tartom mikor goth emberkét látok, de nem ítélem el, mindig átfut az agyamon hogy ő így érzi jól magát. de attól nekem még nem jön be (remélem nem vagyok most emiatt ellenszenves) egyébként lehet hülyeség de a kérdezőtől annyit kérdeznék hogy attól hogy goth vagy te is innád egymás vérét?...ha úgy alakulna egy ilyen társaságban vagy nem tudom..nem tudom ez mennyire igaz bocsi.
2009. júl. 30. 21:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Épp ez az! A goth-ok nem szadista állatok! Lehet, hogy egyes társaságoknál előfordulhat ilyen "vérivászat"... Ez kb. olyan lehet, mint klubokban a beavatás. Én nem hiszem, hogy megtenném, bár imádom a vért... Ezért kérem ne nézzetek hülyének, nem képzelem magam vámpírnak.
2009. júl. 30. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem Twilight óta van, én előtte is olvastam sokat gothokról...

... hozzátenném, nem vagyok az. :)

De azt megkérdezném a kérdezőtől, hogy egy zene pontosan mitől goth és mitől goth hatású? Erre kiváncsi vagyok. :)

( [link] -n olvastam )

2009. júl. 30. 21:58
 7/13 A kérdező kommentje:
Ha meghallok egy zenét, nekem mindegy, hogy goth, emo vagy épp industrial, tetszik, hallgatom. Ennyi. Nagy kedvenc például az Evanescence.
2009. júl. 30. 22:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

21:58 vagyok.

Én is szeretem az Evanescencet. :) Bár az utolsó albumuk nekem annyira nem tetszik, de a Fallen tökéletes. :)

Ha valaki tudja a választ az előzőleg feltett kérdésemre, mondhatja. =D

2009. júl. 30. 22:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Fuhh ez mekkora hülyeség... Mindenki a vámpírokkal, temetőjáró nyomorultakkal azonosítja a goth-okat? :S (Többen mondják rájuk az én ismeretségi körömből is.) Én nem vagyok se goth, sem emo, de közel áll hozzám mind a 2 stílus, de egyedi vagyok a magam módján.

Szerintem az már régen rossz ha valakit a külseje, stílusa miatt ítélsz el... :( És sajnos egyre több ilyen emberrel lehet találkozni. :(

16L.

2009. aug. 1. 02:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszenek a goth jányok.

Jó lenne megismerkedni egy ilyen lánnyal,megismerni az életfelfogását,stílusát,személyiségét (szeretem a "nem normális" embereket) /\_/\

Mivel elég nyár/ősz színű az öltözködésem (nem szeretek feketét hordani,maximum zokni,vagy télikabátnál)

Errefelé,nem igazán van rá lehetőség ismerkedni,bekerülni egy olyan társaságba.Szeretem mint zenét,de nekem dalszövegek "picit" elvontnak tűnnek. Inkább epic/power/speed/szimfónikus/progreszív metált szoktam hallgatni. (de nem mondom magam rockernek,mert egyéni vagyok) :)

Goth fiút még nem láttam,így nem tudok véleményt alkotni.

Biztos sok szűk látókörű úgy ítéli meg a goth-okat,hogy sátánisták,vérivók meg ilyenek,ugyan így a metálnál. Metál = Érthetetlen hörgés,ordítás,gitárcsapkodás,sok igénytelen hosszú,zsíros hajú rocker ugrál,és szeretik megveretni magukat (pogó) stb. (Amúgy nekem,4 évig volt hosszú hajam,de a sok hülye balzsamtól, és a gubancoktól annyi kihullott (szabályosan kitépődött),hogy muszáj volt rövidebbre vágni,de akkor már a vége felgöndörödött,és úgy néztem ki mint egy kislány. Így mosmát 12 centis tüsi hajam van. Néha jó lenne zenére rázni,és pörgetni de az már a múlt. :)

19/srác

2009. aug. 1. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!