Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez lenne a goth? Mit gondoltok...

Ez lenne a goth? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nemrég jól leszidtam a barátnőmet, mert azt mondta, hogy a goth emberek szánalmas népség, egymás vérét isszák stb. De szerintem a goth sokkal több ennél: művészet, életfelfogás, értelem...
2009. júl. 30. 19:48
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Én teljesen egyetértek a kérdezővel..Szerintem is ennél sokkal több van benne..Művészet,értelem,életérzés,intellektualitás..Sokan,akik ezt mondják vagy nem ismertek még egyetlen normális goth embert,vagy túl felszínesek...Már csak azt nem értem,hogy ha te goth vagy és a barátnőd meg nyilvánvalóan nem,mert úgy vettem észre hogy utálja őket,hogy lehettek így együtt..? És még visszatérve arra,hogy egymás vérét isszák...ez nem teljesen igaz.Persze vannak ilyen őrült emberek meg sátánisták meg akármik de az már emberfüggő.Szerintem.
2010. okt. 17. 11:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem az ilyen goth emberkékről mindig az jut eszembe, hogy ilyen elvont művész arcok. Gondolom a többségük az is. :)
2013. febr. 3. 13:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szánalmas népség, és nem isszák egymás vérét, viszont nem is olyan intelligens művészlelkek mint amilyennek szeretik elképzelni magukat (személyes tapasztalat).

Persze tisztelet -a ritka- kivételnek.

A legtöbb ugyanolyan mint akármelyik másik fiatal, ugyanolyan az életmódja, a viselkedése, és a világnézete sem különb a legtöbbnek az átlagtól.

Csak aztán sokan így szeretnének különlegesek lenni, vagy ebben látnak valamit amivel ki akarják fejezni magukat, vagy ilyen a lelkületük; ki mit lát benne,változó...

Aztán sokan közülük, ezzel szeretnék megbotránkoztatni a népet, vért isznak, meg csináltatnak maguknak vámpírfogakat, meg nagyon ijesztőnek próbálnak kinézni -bár legtöbbször röhejesre sikerül-, aztán ezen élvezkednek, szóval igen vannak ilyenek. Mások úgy próbálnak különbözni, hogy elképesztően intelligensnek próbálják mutatni magukat, de aki nem az annál persze becsődöl.

Na mindegy elég vegyes társaság, de melyik nem?

Én személy szerint hülyeségnek tartom az összes ilyen szubkultúrát meg az ezek tagolódást, de nincs velük bajom.

Aztán ha csak középkori,reneszánsz meg barokk női öltözködési részét nézzük a dolognak azt még támogatnám is. -Magánvélemény hogy valóban sokkal nőiesebb- ebben igazuk van.

2013. febr. 3. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!