Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok erről az idézetr...

Mit gondoltok erről az idézetről? (lent)

Figyelt kérdés
“Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.”
2011. szept. 18. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Hazugság. :D Sokszor belegondolok, hogy mit kezdhetnék a ha halhatatlan lennék, és magamban azt mondom hogy egy szinten fasza lenne, de esőben is megyek bicózni. ;)
2011. szept. 18. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülyeség. Én mindig ki tudom használni az időmet, örülnék is, ha most több lenne, és jutna másra is a tanuláson kívülre. Esős délutánok alkalmassak az olvasásra, filmnézésre, kézimunkázásra (én imádok :) és persze gépezésre, ha valaki azt annyira szeret. Szívesen lennék halhatatlan, ha erről van szó :D
2011. szept. 18. 13:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Higgyétek el hogy sokan vannak akik nem tudják,mit kezdjenek olyankor magukkal.
2011. szept. 18. 13:43
 4/9 A kérdező kommentje:
13 40es Te mit kezdenél magaddal az örökkévalóságban?
2011. szept. 18. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Igaz az idézet, de mint mindig, most is vannak kivételek. :)

Én például szeretek kertészkedni, azzal elvagyok mindig, bármennyi időt. Vagy olvasni, szexelni, szívni. :D Lehet annyi mindent rengeteg ideig csinálni, úgy hogy nem unnod meg. Persze ha buta proli vagy, akkor tényleg csak feküdni tudsz a tv előtt, egy esős vasárnapon. :)

2011. szept. 18. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:

13 40-es vagyok.

Én az örökévalóságban megváltoztatnám a világot! Nem lenne hajléktalanság, éhezés, AIDS stb, mind, mind kikutatnám ezeknek a megoldását. Mindenképpen tennék valamit! Csak 15 éves vagyok, álmokkal stb. teli, lehet, hogy kiröhötök, de ez van. Szerintem jobb, hogy tervezek, mint hogy nem csinálok semmit, csak tellik az idő...

2011. szept. 18. 19:42
 7/9 A kérdező kommentje:

13 40 es!

Ilyen idős koromban én is meg akartam váltani a világot:)

Ne felejtsd el ezt a kérdést 20 év mulva sem:))

2011. szept. 18. 19:54
 8/9 A kérdező kommentje:

Még egy fontos kérdés Kedves 13 40!

Azon gondolkodtál már,hogy mit csinálnál az évmilliárdok alatt összegyüjtött emlékekkel,és barátokkal,akik mind eltüntek mellőled?

2011. szept. 18. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Na igen, az eltűnt barátok, családtagok más kérdés. Bonyolult ez, jó azért, hogy senki sem örök életű.
2011. szept. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!