Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az idézetr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről az idézetről? Lent

Figyelt kérdés
"A szex és a halál más tekintetben is szoros kapcsolatban áll egymással. Az elmélyült szexuális aktus során az ember megtapasztal egyfajta halált, az én halálát"
2011. okt. 1. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség
2011. okt. 1. 13:27
 2/9 napietus ***** válasza:
bölcsességnek álcázott marhaság. attól, hogy nagy szavakat használunk, nem lesz igazunk.
2011. okt. 1. 13:30
 3/9 Róbert Nagyúr ***** válasza:

itt most azon van a hangsúly, hogy amikor megfogan a gyerek és ezzel valami olyat alkottál ami előbb utóbb megfog halni?

nem vágom, művelődnöm kéne...:S:S:S

2011. okt. 1. 13:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Itt arról van szó,hogy a szexuális aktus csúcspontján,egy pillanatra megszűnik a világ,és ez egyfajta halál

A franciák is nevezik igy néha az orgazmust: "egy kis halál"

2011. okt. 1. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen én is így értelmezem,hogy elfelejtünk önmagunk és élőlények lenni, csak magára az érzésre koncentrálunk, szóval talán ezt jelenti az én halála, ettől függetlenül nekem nem tetszik.
2011. okt. 1. 13:48
 6/9 A kérdező kommentje:
A koncentrálás szó nem megfelelő ide szerintem,mert az bizonyos erőfeszítést igényel,és ez a dolog akratlanul történik,tehát ha elkezdődött nem bírod visszafordítani.
2011. okt. 1. 14:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Na ez szerintem nem igaz, vagy én nem szexeltem még jót soha :D
2011. okt. 1. 14:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem szép a mondás viszont a goldolatmenet igaz.
2011. okt. 1. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt mondják, a halál az élet végső orgazmusa.
2011. okt. 1. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!