Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok az alábbi idézetről? An benne igazség, vagy ez csak amolyan "nyugtató" a nem túl jómódúaknak+átlagos testalkatúaknak?
"Fiúk, higgyétek el, hogy az értelmesebb lányoknak nem az számít, hogy 2 ajtós szekrények legyetek vagy sok pénzetek legyen, hanem, hogy szeressétek őket "
(Facebook-on láttam)
Kort is, köszi!
Teljesenigaaaz.!
Általában egy normális csajra ez igaz.
Énis szeretem ha jó a tesük a pasiknak, de nem elég egy hosszabb kacsolatra.
De ha valakit szeretek, teljesen mind1, hogy hogy néz ki.
Én ezt finomítanám egy kicsit, mert két egyformán rendes és szerető pasi közül azért valószínűleg mégiscsak a helyesebb, magabiztosabb lesz a befutó, ahogy két egyformán rendes és szerető lány közül is a szexisebb.
Az viszont teljesen igaz szerintem, hogy
1. a nőknél általában a külső sokkal kevésbé lényeges szempont, mint a férfiaknál: persze, van egy "beugró" szint, ami ahhoz szükséges, hogy egyáltalán el tudjuk képzelni az illetőt magunk mellett az ágyban, de ezt a szintet a korban hozzánk illő pasik nagyobbik része meg szokta ütni, nem kell hozzá Brad Pittnek lenni. E felett a szint felett már a különbségek nem igazán döntőek, nem arról van szó, hogy nem látjuk, hogy ki a helyesebb vagy kigyúrtabb, csak nem emiatt fogunk valakivel járni vagy nem járni.
2. A nők nagyon eltérő szempontok szerint "pontozzák" a pasik külsejét (azon a bizonyos "beugró" szinten is, és összehasonlításnál is); pont ezért simán lehet, hogy egy sráchoz az egyik nő bottal sem szeretne nyúlni, a másik meg leolvad tőle a székről. Ha nem hiszed, hallgasd egyszer ki, ahogy (érettebb gondolkodású, nem egymás utánozásán igyekvő) nők kitárgyalják a férfiakat.
3. A sok pénzhez nem tudok hozzászólni, mert nem ismerek senkit, aki pénzre hajtana - lehet, hogy nekem van túl jó társaságom, de én ilyennel csak itt a gyakorin találkoztam.
+1: ami viszont szerintem fontos: intelligencia és viszonylagos kiegyensúlyozottság/rendben lévő önértékelés... nehéz olyannal egy kapcsolatban, akikből ezek túlságosan hiányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!