Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az átlagos külsejű lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos külsejű lányok (nem szép), mire olyan nagyképűek?

Figyelt kérdés
Még a bombázók részéről sem tartom korrekt dolognak, hogy úgy viselkednek, mintha istennők lennének, na de könyörgök... Azok a lányok, akik még csak nem is szépek egyáltalán, azok mire föl olyan kényeskedők?
2011. nov. 15. 18:19
1 2 3
 1/22 Problem? ***** válasza:
100%
Mert ő is olyannak hiszi magát.
2011. nov. 15. 18:21
 2/22 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, tapasztalatból írok, mert volt már negatív élményem egy átlagos lánnyal kapcsolatban...
2011. nov. 15. 18:21
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
Az átlagos külsejű pasik (lúzerek) mire olyan nagyképűek? pacsi.
2011. nov. 15. 18:22
 4/22 anonim ***** válasza:
82%

A nagy emberek ötletekről beszélnek

Az átlagos emberek saját dolgaikról beszélnek

A kis emberek más emberekről és dolgairól beszélnek

Ezekután gondolom, hogy te a "szép lány" kategóriába sorolod magad!

2011. nov. 15. 18:29
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés aktuális problémákat feszeget.

Én is így látom és nekem is ez a tapasztalatom.

Az átlagos lányok is olyan nagyra tartják magukat... nem jönnek össze átlagos sráccal. Aztán meg itt sírnak a GYK-n, hogy megcsalták/kihasználják stb. őket.

2011. nov. 15. 18:31
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

A nagykepuseg jellemhiba, nem fugg feltetlenul a kulso adottsagoktol.

Keresd olyan emberek tarsasagat, akikkel egy hullamhosszon vagytok es jol kijottok egymassal, nem erdemes ezen tobbet ragodni! Szerintem.

2011. nov. 15. 18:32
 7/22 anonim ***** válasza:
93%
Attól, hogy egy pasi átlagos külsejű, miért lúzer? Szerencsétlen, ha már nincs 50-es karja, kaparja el magát a hátsó kertben?
2011. nov. 15. 18:38
 8/22 anonim ***** válasza:
76%
Hehhe muszáj volt megfogni a lúzer szót? Akkor nem azt mondom, hogy átlagos külsejű pasi, hanem tlagos pasi. És nem attól lesz valaki lúzer, hogy nem gyúr, hanem attól, hogy segg módon viselkedik, hülye beszólásai vannak stb... Szerintem a kérdésben említett problém nem csak a lányok körét érinti, hanem bőven a fiúkét is. Szóval annyira ti se legyetek oda magatoktól, hogy bezzeg ti mindent jól csináltok, nem vagytok beképzeltek stb... Ezt akartam kifejezni az előző hozzászólásommal is és elnézést kérek az estleges helytelennek ítélt szóhasználatomért. :) 15/L
2011. nov. 15. 18:51
 9/22 anonim ***** válasza:

Értelmetlen a kérdés. Az átlagos külső reális, lehet, hogy ami neked átlagos, az másnak szép vagy fordítva, innentől kezdve konkrétan válaszolni sem lehet a kédésre csak véleménytnyílvánítani.

Én néhány ismerősömnél (érdekesmód mind lány) azt veszem észre, hogy facebookon nagy a pofájuk, nagyképűek és lenézőek, amit a kiposztolt szövegekeikkel bizonyítanak is rendesen, de a való életben, szemtől szembe szürke kisegerek. Hogy jobban átlássátok a helyzet írok néhány dolgot, hogy miket szoktak kiírni:

- Nem kell kedvelni, nem vagyok facebook állapot.

- Egyesek élvezik az internet adta lehetőséget, és jó nagy pofájuk lesz tőle, közbe meg lúzerek (pont ők írják?!).

- Segged, melled nincsen, de tedd ki kincsem. Magassarkú madafaka (vagy mi) nyakad netörd stb.

A fiúk egészen mások ilyen téren, legalábbis én úgy tapasztalom. Nekik face to face nagy a pofájuk, nem facebookon.

De szerintem a fiataloknak, lányok-fiúk körében egyaránt szükséges lenne egy helyes önértékelési tréning. Akkor talán rájönnének sokan, hogy amit csinálnak az borzalmas. Időnként már eldönteni sem tudom, hogy nevetséges vagy szánalmas.

Én azt mondom, hogy engem senki ne ítéljen addig, amíg nem tudja miket éltem át eddig az életben, milyen döntéseket hoztam, hogyan én sem ítélek meg másokat. Véleményt lehet nyílvánítani, de azt is csak kultúrált formában.

16/L

2011. nov. 15. 19:21
 10/22 anonim ***** válasza:
29%
19:21-es. Ha rólad ne alkosson véleményt senki, amíg nme ismer, akkor te milyen jogon mondod azt bárkire is, hogy szürke kisegér? Lehet, hogy többet élt meg, többet zenvedett az életében mint te. A látszat igen gyakran csal.
2011. nov. 15. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!