Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az átlagos külsejű lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos külsejű lányok (nem szép), mire olyan nagyképűek?

Figyelt kérdés
Még a bombázók részéről sem tartom korrekt dolognak, hogy úgy viselkednek, mintha istennők lennének, na de könyörgök... Azok a lányok, akik még csak nem is szépek egyáltalán, azok mire föl olyan kényeskedők?
2011. nov. 15. 18:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ez egy általánosítás, mert nem mindenki ilyen.

Elhiszem, hogy vannak nagyképűek, kényeskedők és beképzeltek az átlagosak között, de mivel én csak magamról tudok véleményt mondani.

Nem vagyok beképzelt, meg semmi ilyesmi, inkább a háttérben szeretek meghúzódni és átlagos vagyok.

Mielőtt felmerülne: egy anonim oldalon minek hazudjak.

2011. nov. 15. 20:31
 12/22 anonim ***** válasza:

Azt írtam, hogy véleményt mondhatnak rólam, kultúráltan, lehetőleg. És véleményt én is mondok kultúrált formában.

Szerintem mielőtt megjegyzed, hogy én mi jogon mondok olyan véleményt valakiről, hogy kisegér, gondold végig, hogy mit jelent véleményt alkotni és ítélkezni mások felett.

Az, hogy szerintem akiről írtam kisegér, egy egyszerű véleménynyílvánítás.

16/L

2011. nov. 15. 20:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy valaki mindenki számára szépnek tűnjön. Lehet a te átlagos lányod más számára gyönyörű. A nagyképűség minden oldalról undorító dolog ha van mire ha nincs...
2011. nov. 15. 20:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Például?
2011. nov. 15. 21:20
 15/22 anonim ***** válasza:

1. Ízlések és pofonok

2. Aki nem gondolja magát szépnek (pedig az) és nem nagyképű, annak ez lehet hogy nem esik túl jól, amit írtál.

3. Sok lány, sok esetben, nem kényeskedésből nem megy oda egy fiúhoz, hanem egyszerűen nagy részükben az van bele táplálva hogy azt várják hogy a fiú szedje fel őket, még akkor is ha nem félénk típusok.

4. Én fiú vagyok, már láttam néhány "átlagos" lányt akik személy szerint jobban tetszettek mint egy sokak által bombázónak tartott nő, de ezt írtam is hogy, ízlések és pofonok.

2011. nov. 16. 19:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Mert már nem divat az önkritika..
2011. nov. 17. 20:55
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
20:55-ös. Neked se lehet túl sok belőle.
2011. nov. 17. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Mert ribik.
2011. nov. 17. 22:06
 19/22 anonim ***** válasza:

20:56

Több van,mint neked eszed

2011. nov. 17. 22:08
 20/22 anonim ***** válasza:
A másik fele meg,hogy túl sok nem kell,mert velem nem baszott ki a természet ;)
2011. nov. 17. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!