Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a lenti idézetről?
Figyelt kérdés
"A szerelmet csak az ismeri igazán, aki reménytelenül szeret." (Schiller)2009. jún. 4. 16:06
1/5 anonim válasza:
hát van benne igazság , mert végülis akkor ismered meg h a szerelem milyen erős és fájdalmas tud lenni ha nem szeretnek viszont .. mikor csak rátudsz gondolni , stb és ha akarnál sem tudnál betelni vele mert ...hát mert esélyed sincs rá ...
de azért egy viszonzott szerelem is lehet ugyanilyen erős ...sztem
2/5 anonim válasza:
Semmit... Üres frázis. Inkább találj ki valamit ami a Tiéd!
3/5 anonim válasza:
Szeretem Schillert, de ez nem teljesen igaz. Ha egymásra talál két ember, akik valóban imádják egymást, akkor is beszélhetünk igazi szerelemről.
4/5 anonim válasza:
Hehh, párszor azt hittem, reménytelenül szerelmes vagyok. Most van párom, akibe tényleg szerelmes vagyok. És rájöttem, akikkel nem jöttem össze csak vágytam utánuk, reménytelen volt, az nem is volt igazi szerelem... ez az. :)
5/5 anonim válasza:
Én csak a reménytelent ismerem, az egy elég erős és hosszan tartó érzelem(nálam). De nem is feltétlenül rossz, legalább van kit szeretni. De nem lehet erről véleményem, mert a másik felét még nem tapasztaltam. 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!