Ha szeretsz valakit, a nevét egy körbe írd és Ne egy szívbe, mert a szív összetörhet, de a kör gurul tovább :))
én ezt szomorúnak venném, azaz ahol találtam ez a szerelem "csoportban" volt, de ez annyit jelent, hogy a körbe írd a neved mert ha csalódsz akkor is a kör tovább gurul , de a szív eltörik ha csalódsz és így "nem tud" tovább menni...
a lényeg az szerintem, hoyg a körben a név nem sérül, mert az nem törik össze. de ha valaki összetöri a szívem annak bizony a k*rva anyját, és menjen is tovább, vagy amit akar.
2011. febr. 16. 07:34
2/14 anonim válasza:
szamóca szerintem fejleszd a szövegértésed.
valójában az ilyen "idézetek" mind ugyanazt jelenti -> semmit.
2011. febr. 16. 07:44
3/14 anonim válasza:
Én, ha nagyon egyedül érzem magam, elképzelek egy nagy buborékot, amiben mind a ketten benne vagyunk. A valóságban ez több kilométeres lenne, de így hogy csak egy bogyó, már nincs is olyan messze!
Nekem ez ez ugrott be a kérdésedről, és hogy mi mennyire értelmetlen.
Ezek a körmondatok kimondottan olyanoknak szólnak, akik képesek kapni a semmiből.
Én örülök, hogy eszembe juttattad a szerelmet.
Köszi! :)
2011. febr. 16. 09:10
4/14 anonim válasza:
Elmondok neked valamit, a kör valóban tovább gurul, de mivan ha üvegből van? akkor teljesen mindegy, ajánlom inkább azt, hogy a nevet, egy 10mm vastagságú titánium borítású szívbe írd, akkor biztosan nem törik össze:)
2011. febr. 16. 09:15
5/14 anonim válasza:
Relatív, ugyanúgy, mint maga a gondolat.
Ha az én üvegem valami miatt erősebb mint a te fémed, akkor jobb lett volna ha mégis üveg.
Mint írtam nekem buborékom van, de konkrétan nem érdekel, hogy miből lehet, mert így is működik. :)
2011. febr. 16. 09:21
6/14 anonim válasza:
nekem az ilyen idézetek nem igazán tetszenek , klisé a mondanivalója , meg egyebek
2011. febr. 16. 11:12
7/14 anonim válasza:
Ha neked a szeretet klisé, akkor mi az ami nem az?
2011. febr. 16. 11:15
8/14 anonim válasza:
blisválasz, lehet hogy neked buborékban van, de bárki odamegy, kiszúrja szétdurran kész, kivéve ha ha, hyperelektromossugárektoplazmafémből épül fel:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!