Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az idézetről?

Mit gondoltok erről az idézetről?

Figyelt kérdés

Ha szeretsz valakit, a nevét egy körbe írd és Ne egy szívbe, mert a szív összetörhet, de a kör gurul tovább :))

én ezt szomorúnak venném, azaz ahol találtam ez a szerelem "csoportban" volt, de ez annyit jelent, hogy a körbe írd a neved mert ha csalódsz akkor is a kör tovább gurul , de a szív eltörik ha csalódsz és így "nem tud" tovább menni...

nekem ezt jelenti, szerintetek? :O

2011. febr. 16. 05:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tudod, a goog a barátod! Ha ciki, ha nem én is most néztem meg. Egyébként pont arra utaltam, hogy mivel nincs valódi anyaga, ezért valójában nem árthat neki semmi.

[link]

2011. febr. 16. 11:54
 12/14 anonim válasza:
amit küldtél linket, elolvastam, és azt vettem le hogy nem sok értelme van, és még szarul is hangzikXD inkább tré vagy valami, de hogy klisé... különben nekem erről az idézetről egy kislány jut eszembe hogy guggol a járdán (nem kell rosszra gondolni nem vagyok pedo) kezében egy krétával és rajzolgat sziveket meg köröket osz nem tudja eldönteni hogy melyikbe biztonságosabb beleírni a palija nevét... ha ilyen szempontból nézzük egyikbe sem, mert a szél vagy a közmunkás úgyis lesöpri a járdáról:)
2011. febr. 16. 18:35
 13/14 anonim válasza:
jah és ne várjad ezáltal hogy majd gurulgat itt a köröcske XD különben én az ilyen "fura" idézeteket nem szeretem, nincs értelmük, még mondanivalójuk se... legalábbis számomra, de ha tudtok olyat ami mond valamit, írjátok le, kíváncsi vagyok:P
2011. febr. 16. 18:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha tudsz velem két oldalon keresztül erről beszélgetni, csak van róla elképzelésed. :)
2011. febr. 16. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!