Hogyan legyek trendi, ha pénzem sincs rá? Tippek?
Figyelt kérdés
Mindenki csúfol,mert a ruháim ódivatúak.,'(
Anyukám gyerekkori ruháit,meg a mások régi használt ruháit hordom.
Szégyellem.És volt,hogy emiatt nem kellettem,egy fiúnak.Őszintén szólva,nekem se tetszenek a ruháim.Pénzem nincs.Mit tegyek!?
17 vagyok.És azt szeretném tudni,mi egyátalán a divatos,trendi?
Milyen öltözék a ciki és mi a menő!?
Segítsetek! :(
2012. aug. 11. 22:14
21/27 anonim válasza:
#15 Te rohadt gyökér tele van a net diákmunkás állásajánlatokkal igaz,hogy a csajszi még csak 17 éves de a diákmelós állásajánlatok 90%-a 18 éven felülieknek szól,tehát már csak be kell töltenie a 18-at...
22/27 anonim válasza:
Jó akkor menjél diákmunkázniiiii, kíváncsi vagyok mikorra jön össze egy normális.
Szerintem te valami rózsaszín buborékból pottyantál ide ahol ilyen idealizált amerikai fos filmek mentek.
Puszi
23/27 anonim válasza:
Már tavaly 15 évesen melóztam,és egy hónap alatt összejött 30E forint,inkább ti másszatok ki a rózsaszín ködötökből,életképtelenek.
24/27 anonim válasza:
hát itt ebben a kib@szott debrecenben nincsen semmi te majom
25/27 anonim válasza:
Arról nem én tehetek,biztos válogatós vagy te kis gyíkfejű.
27/27 anonim válasza:
Sziasztok!
Én találtam egy játékot, amivel ruházati utalványokat lehet nyerni! Nézzétek meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!