Hogyan legyek trendi, ha pénzem sincs rá? Tippek?
Mindenki csúfol,mert a ruháim ódivatúak.,'(
Anyukám gyerekkori ruháit,meg a mások régi használt ruháit hordom.
Szégyellem.És volt,hogy emiatt nem kellettem,egy fiúnak.Őszintén szólva,nekem se tetszenek a ruháim.Pénzem nincs.Mit tegyek!?
17 vagyok.És azt szeretném tudni,mi egyátalán a divatos,trendi?
Milyen öltözék a ciki és mi a menő!?
Segítsetek! :(
Szerintem a 10-es válaszoló nem rátok értette, hanem arra, amit a kérdező írt: "Mindenki csúfol,mert a ruháim ódivatúak.,'( " A 'többiek' alatt a csúfolódókat értette, nem a többi válaszolót.
Amúgy az ilyen fiú annyit is ér, látszik, hogy milyen felszínes, ha csak azért nem járna veled, mert nem tetszenek neki a ruháid. A többieknek meg igaza van, fillérekből is fel lehet dobni akármilyen ruhát, és a net tele van ilyen ötletekkel, csak keresgélni kell.
20/L
Mintha olyan kib@szott egyszerű lenne diákmunkát vállalni.
Fúúú csak úgy ostromolnak az ajánlatok.
Kár, hogy elég sok 30-40 éves nem talál munkát nemhogy egy tizenéves.
Istenem milyen álomvilágban éltek ti.
Köszönöm szépen,hogy próbáltok segíteni.Néztem már munkát,de nem találtam.
:(
Tudjátok miért csúfolnak!? Mert én pont a gazdag,divatos lányokkal járok,egy szakra.Divattervezőnek tanulok.De fogalmam sincs arról,mi a trendi a mai fiataloknál.Vagy hogy nekem,mit kellene hordanom.
Valamikor gazdagok voltunk,manapság már egy 20-ast sem látok.
Divattervező szakon,jelesre vizsgáztam.De ez nem jelent semmit,ott a modellek mind szőke,csinibabák voltak.
Én másoknak megtudom mondani mi áll jól,de magamnak...nem..
Általában piros szaténruhákba járok,meg feketébe.A hajamba,szürke rózsát szoktam tenni.Van egy fekete,napszövet miniszoknyám.
Meg a ruháim mind a térdemen túl érnek...stb.
A szemöldökömet én igazítottam ki,és a hajamat is én vágom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!