Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek trendi, ha...

Hogyan legyek trendi, ha pénzem sincs rá? Tippek?

Figyelt kérdés

Mindenki csúfol,mert a ruháim ódivatúak.,'(

Anyukám gyerekkori ruháit,meg a mások régi használt ruháit hordom.

Szégyellem.És volt,hogy emiatt nem kellettem,egy fiúnak.Őszintén szólva,nekem se tetszenek a ruháim.Pénzem nincs.Mit tegyek!?

17 vagyok.És azt szeretném tudni,mi egyátalán a divatos,trendi?

Milyen öltözék a ciki és mi a menő!?

Segítsetek! :(

2012. aug. 11. 22:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Utolsónak: mi az, hogy mi közünk van hozzá? A kérdező tanácsot kért, mi pedig megírtuk a véleményünket. Ez nem kioktatás, csupán mindenki megírta, hogy szerinte hogy érezhetné jobban magát a bőrében, mivel nyilvánvaló, hogy nincs megelégedve magával. Ezzel az erővel neked sincs közöd ahhoz, hogy dolgozik-e, vagy sem.
2012. aug. 12. 10:55
 12/27 anonim ***** válasza:
Ez az, és anélkül írod neki, hogy ne figyeljen a többi válaszolóra (akik mellesleg vették a fáradságot, és körültekintő válaszokat adtak), hogy egyáltalán elolvastad volna, hogy ők miket írtak, hiszen már többen is tanácsolták, hogy menjen turiba...
2012. aug. 12. 12:51
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 10-es válaszoló nem rátok értette, hanem arra, amit a kérdező írt: "Mindenki csúfol,mert a ruháim ódivatúak.,'( " A 'többiek' alatt a csúfolódókat értette, nem a többi válaszolót.

Amúgy az ilyen fiú annyit is ér, látszik, hogy milyen felszínes, ha csak azért nem járna veled, mert nem tetszenek neki a ruháid. A többieknek meg igaza van, fillérekből is fel lehet dobni akármilyen ruhát, és a net tele van ilyen ötletekkel, csak keresgélni kell.

20/L

2012. aug. 12. 13:16
 14/27 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2012. aug. 12. 13:17
 15/27 anonim ***** válasza:
28%

Mintha olyan kib@szott egyszerű lenne diákmunkát vállalni.

Fúúú csak úgy ostromolnak az ajánlatok.

Kár, hogy elég sok 30-40 éves nem talál munkát nemhogy egy tizenéves.

Istenem milyen álomvilágban éltek ti.

2012. aug. 12. 15:12
 16/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,hogy próbáltok segíteni.Néztem már munkát,de nem találtam.

:(

Tudjátok miért csúfolnak!? Mert én pont a gazdag,divatos lányokkal járok,egy szakra.Divattervezőnek tanulok.De fogalmam sincs arról,mi a trendi a mai fiataloknál.Vagy hogy nekem,mit kellene hordanom.

2012. aug. 12. 15:22
 17/27 anonim ***** válasza:
Divattervezőnek tanulsz és nem tudod, hogy mi a trend, meg hogy neked mi állna jól???? Nem jó szakra jársz!! Különben nem válaszoltál egy kérdésre sem, ami arról szól, hogy miért nem tudsz jobban öltözködni, meg hogy a szüleid miért nem vásárolnak neked normális ruhákat....stb....!
2012. aug. 12. 15:24
 18/27 A kérdező kommentje:

Valamikor gazdagok voltunk,manapság már egy 20-ast sem látok.

Divattervező szakon,jelesre vizsgáztam.De ez nem jelent semmit,ott a modellek mind szőke,csinibabák voltak.

Én másoknak megtudom mondani mi áll jól,de magamnak...nem..

2012. aug. 12. 15:30
 19/27 A kérdező kommentje:

Általában piros szaténruhákba járok,meg feketébe.A hajamba,szürke rózsát szoktam tenni.Van egy fekete,napszövet miniszoknyám.

Meg a ruháim mind a térdemen túl érnek...stb.

A szemöldökömet én igazítottam ki,és a hajamat is én vágom...

2012. aug. 12. 15:34
 20/27 anonim ***** válasza:
Piros szaténruhába?? Legalább kitűnsz a tömegből :) Ezek szerint tudsz szabni és varrni is? Csak van egy évfolyamtársad, aki tudna neked segíteni, ha jó szakember akar lenni valaki, akkor keresi a kihívásokat, te pedig biztos az lehetsz.
2012. aug. 12. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!