Hogyan legyek trendi, ha pénzem sincs rá? Tippek?
Mindenki csúfol,mert a ruháim ódivatúak.,'(
Anyukám gyerekkori ruháit,meg a mások régi használt ruháit hordom.
Szégyellem.És volt,hogy emiatt nem kellettem,egy fiúnak.Őszintén szólva,nekem se tetszenek a ruháim.Pénzem nincs.Mit tegyek!?
17 vagyok.És azt szeretném tudni,mi egyátalán a divatos,trendi?
Milyen öltözék a ciki és mi a menő!?
Segítsetek! :(
Szia, 17 évesen már vállalhatsz diák munkát is, hogy legyen némi zsebpénzed. Először is az a fontos, hogy te magad milyen ember vagy, milyen a stílusod, mit szeretsz, milyen zenét stb. Mert beöltözhetsz trendi diszkósnak, vagy punknak, attól még nem leszel az, hiteltelenné és nevetségessé teszed magad.
17 évesen a legfontosabb, hogy ápolt legyél és foglalkozz az alakoddal is, ha kell, sportoljál, már meg is tetted az első lépéseket, hiszen egy jó alakon szinte minden rongy jól áll. Ha nincs pénzed hajfestésre, inkább maradj természetes, mert egy lenőtt hajnál nincs igénytelenebb.
Születésnapra, Karácsonyra kérheted, hogy had válassz magadnak turkálóból ruhát, ott már fillérekért be tudsz szerezni nagyon jó darabokat, persze ízlés azért kell hozzá. Nézz tükörbe és őszintén írd le, milyen is vagy, akkor könnyebb segíteni. Az alap ruhatárad állhat 2 farmerból, pár nőiesebb felsőből, nyárra 1-2 nőies vállpántos ruhából, szandálból. Próbálj úgy választani, hogy a meglévő ruháidhoz fel tudod-e venni, mert akkor tudod váltogatni is, szóval ha van egy fekete nadrágod, akkor lehetőleg ne sötétkék meg szürke felsőket vegyél hozzá. Kiegészítőkkel is fel tudod dobni a megjelenésed, egy jó öv, esetleg egy színes bizsu fülbevaló, amit már fillérekből be lehet szerezni. Kis smink az arcra és egy ápolt szép haj, nem is kell ennél több. Belül kell, hogy elfogadd magad, mert lehetsz akármilyen trendi, ha nem vagy kibékülve magaddal, az sugárzik kívülre.
Én nem mondanám, hogy kimondottan van ma divatos cucc, szinte mindent hordanak a fiatalok, tudni kell viselni és a fontos, hogy jól álljon rajtad. Ha kövérebb vagy, nyilván akármilyen divatos is, hülyén fogsz kinézni egy szűk, mindent megmutató felsőben. Lehetsz nőies és szép egy egyszerű rövidnadrágban és pólóban is, nem kimondottan a ruhádon fog múlni, hogy trendi vagy-e vagy sem. Látod, a régen lenézett és kigúnyolt punkokból lett mára a legnagyobb divat, boldog boldogtalan hord szegecses övet meg nyirat tarajat magának, 10 éve ez még elképzelhetetlen lett volna.
Nagyon köszönöm,jól estek ezek a dolgok.
155cm,59 kg vagyok.Sötétbarna hosszú,vállig érő,göndör hajam van.
A bőröm,hófehér.De tiszta.A szemem zöldesbarna.
És mindenki sajnos,30 évesnek néz.Ami bánt.
Szeretem a régi és az új,zenéket is.Szóval,mindent ami tetszik.
Nem akarlak kioktatni,de vállalhatsz diákmelót,16 éves kortól már iskolaidőben is lehet.Vagy ha esetleg ügyes vagy és félretesz(tek)tel egy kis pénzt,egy (akár bolha)piacon vagy turkálóban vannak 200-300 forintért trendi ruhák.Két hete voltam egy bolhapiacon (a vácin) és csak lestem,hogy milyen jó ruhákat árulnak fillérekért.
Ha meg Vácon laksz,vagy Vác közelében akkor esetleg tudok nélkülözni egy kis pénzt,vagy elmehetek veled a piacra. :)
16/f Remélem tudtam segíteni. :)
szerintem próbálkozhatnál a régi ruhák átalakításával. pl. most nagy divat a rojtos, szakadt hatású farmershort. Kb. ilyen: [link]
és nem nagy művészet megcsinálni egy régi farmernek levágod a szárát és kész is és még divatos is vagy.
egy régi ingből ilyet is csinálhatsz: [link]
+ezen az oldalon is találsz ötleteket, ha van türelmed. majd írd meg, hogy sikerült-e vmelyiket megcsinálnod.
még annyi, hogy ha ügyes vagy, akkor a legdivatosabb ruhákat is meg tudod magadnak csinálni és még egyedi is leszel. egyik ismerősöm ilyet csinált magának, azóta is mindenki a csodájára jár:
Ne figyelj a többiekre! Mi közük van, hogy mibe jársz? Nincs rá pénzetek, hát abból gazdálkodsz, amitek van. Amúgy se fontos, hogy divatos legyél, az legyen a fontos, hogy jól érezd magad a ruháidban.
Amúgy ajánlom a kilós turkálókat, fillérekért kapsz jó, divatos, stílusos ruhákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!