Kínosan érzem magam amiatt, hogy nincsenek trendi ruháim. Hogy küzdjem le ezt?
Figyelt kérdés
Olyan anyagi helyzetbe kerültem, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy új ruhákat vegyek magamnak egy ideje. A tavalyi meg az az előtti ruháimat hordom. Megpróbálom ügyesen variálni őket, nem vagyok rosszul öltözött, csak lelomboz, hogy látom a sok sikkes, divatos lányt a metrón, én meg tök prolin érzem magam. Amikor volt pénzem, akkor sem vettem hülyeségeket, mindig divatos, de basic darabokat vettem magamnak. Most sajnos azt se engedhetem meg magamnak, hogy megvegyek egy-egy ilyen 1000-4000 ft-os alapdarabot mondjuk a H&M-ben vagy a turiban, ahogy régen. Hogy kezeljem ezt magamban?2012. aug. 5. 16:38
1/5 anonim válasza:
Szerintem az a legfontosabb, hogy olyan ruhákban érezd magad amiben jól érzed magad, sőt egyeben szexinek is. Ha az a ruha nem pont a mai divatból való, akkor sincs vele semmi gond!:) Egyébként legyen szerintem saját stílusod, nem a menő részt kell követni:) A turkálókban pedig tényleg ki lehet fogni jól dolgokat és nincs rá írva, hogy honnan van:) vagy esetleg szoktak lenni akciók, akkor figyelj arra:)
2/5 anonim válasza:
Bocsánat, elírtam..Olyan ruhákat hordj, amiben jól érzed magad:D
3/5 anonim válasza:
Próbáld meg elfogadni,hogy most nincs pénzed új ruhákat venni,és legyél büszke legalább magadra,hogy nem ruhákra "szórod" a pénzed.:) Vegyél elő régebbi ruhákat is,vagy próbálj meg magadtól csinálni mondjuk felsőből sálat,vagy,amit találsz a neten. Gondolj arra,hogy később majd vehetsz sok szép ruhát.:)
4/5 anonim válasza:
vagy kicsit próbáld átalakítani némelyik régebbi darabot:)
így egészen megújulva érzem magam bennük:)
5/5 anonim válasza:
Hidd el, ha nem Pesti vagy, sok lány a kínaiból öltözködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!