Louis Vuitton táskát hol tudok olcsón vásárolni?
Figyelt kérdés
Nekem jó a replika is, van olyanom is, de most valami újat szeretnék, esetleg valami oldalt vagy valamit nem tudtok? linkelhettek is köszönöm.2012. aug. 8. 18:42
1/11 anonim válasza:
És én olcsón Ferrarit? Suzuki motorral is jó.
2/11 anonim válasza:
Olcsón? SEHOL.
Egy luis vuitton táska 300ezer ft körül mozog..
am meg ha jó a gagyi, akkor kimkész józsesvárosira és pár ezerért kapsz..mondjuk én tuti nem hordanák gagyit, de te tudod
4/11 anonim válasza:
háááát.... nagyon látszik,ha nem eredeti,szóval nem éri meg.millió lányt látni gagyi LV-vel, ne állj be a sorba.A minőségről nem is beszélve.Én nagyon drágán vettem a sajátomat,de megérte,mert azóta is ugyanolyan gyönyörű,és nem jön velem szembe az utcán (nem úgy,mint a hamisítványok,ugye).szerintem megéri gyűjteni rá.
5/11 A kérdező kommentje:
Már annyi táskám van és eredeti is :-) de most azért kérdeztem, hogy van e replika amit meg tudok venni olcsón mert nem mindegy h 250 vagy 15e. igazság szerint most nem találtam drágán* azért kérdeztem a replikát. meg ha valakinek van eladó replika annak van eredeti is és nekem azért van szemem hozzá :-) az olcsó ferraisnak meg annyit, hogy aki keres talál ;)) sok siker te gyö*ér
2012. aug. 8. 20:23
6/11 anonim válasza:
Annyian járnak gagyi LV táskával, hogy sajnos már az igazit is ciki hordani. Pl egy csaj aki full kínai cuccban van + LV táska az ordít, hogy gagyi.
7/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, de ha olyan kinai van rajta amin nagyon látszik, na az a gáz, pl mayo helyett myo én már láttam olyat még vaterán is mayonak volt hirdetve, de az nem volt mayo..
2012. aug. 9. 00:44
8/11 anonim válasza:
Te is pontosan ezt csinálod, mi alapján kritizálsz másokat?
A legszánalmasabb dolog, (szándékosan) gagyi, kínai utánzatokat hordani/használni...
9/11 A kérdező kommentje:
Mit is csinálok?!
2012. aug. 9. 01:30
10/11 anonim válasza:
józsiváros, aluljárók, vatera. ha sasszemed van, találsz :) bár én lebeszéllek róla mégis...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!