Hogy legyek trendi, csinos, pattanástalan, és divatos?
:) Aranyos vagy.
Szóval. A kiszemelt srácnak milyen lányok jönnek be? Tudsz erről valamit? Mert hozzá kéne igazodni, úgy hogy közben az egyéniséged is megmaradjon. :)
Pattanásról írtam még régebben egy kisebb "cikket" ebből bemásolok egy részt:
Napi program:
Reggel: Arclemosó, bőrradír, Aknesol
Délben(mikor hazajössz a suliból): Arclemosó, Aknesol
Este: Arclemosó, bőrradír, Aknesol
Hidratálót mindig tegyél fel és csak utána Aknesolt mikor már beszívta a bőröd!
Néhanapján(mondjuk minden második nap) csöpögtess citromot egy vattára és töröld át vele az arcod(csípni fog)...Én délután szoktam mert akkor jut eszembe..xD
Ne nyomkodd a mitesszereket/pattanásokat mert olyan hegek lesznek amiket nem tudsz eltüntetni(nekem is van, szarügy).
Ne sminkelj! Legyen szabad az arcod, hogy lélegezhessen.
Ne tapogasd az arcod. Mert...hülyeség, a kezed piszkos és ráadásul akkor kedvetkapsz a nyomkodáshoz...xD
Tűvel semmiképp se szurkáld a mitesszert mert én az orromon kiszúrtam kettőt(évnyitó előtt, képzelheted hogy néztem ki, még a korrektor se fedte le-.-") és 4 hónapig nem jött rendbe!
Aknesolt a DM-ben lehet kapni.
Divat:
Nézz körül miben járnak a korodbeliek, ami tetszik belőle azt vedd fel! :)
Ha kell még segítség, írj privit.:)
nagyon sokat tanultam az előző válaszolótól,köszönöm szépen.Az aknesol kb. mennyibe kerül.Látom te értesz ehez,szeretném megkérdezni,hogy ezt akkor is használhatom,ha száraz a bőröm,mégis sok a miteszerem?
egyébként a divatról annyit,hogy nem biztos,hogy az ami éppen a divat,az neked is tetszik...Én épp ezért nem vagyok túl divatos,inkább a saját egyéniségemnek megfelelő ruhát veszek.Ami illik hozzám.
Sminket tényleg ne használj,mert így hamar fogsz ráncosodni.:(Persze,ha sulibuli van,vagy valami alkalom egy kis SZOLID smink megengedett neked is!:)
remélem tudtam segíteni.14/L
Első válaszoló vagyok. :) Örülök hogy segítettem!:) Az aknesol árát így hirtelen nem tudom de 1000 ft alatt van a DM-ben ha jól emlékszem, szóval nem egy nagy beruházás, ráadásul viszonylag sokáig elég.:)
Száraz bőr...Hát az Aknesol mellett van egy "betegtájékoztató", azt érdemes elolvasni, de szerintem lehet. Az én bőröm is elég száraz, használtam semmi baj nem volt.:) De mivel száraz a bőröd az Aknesol előtt el ne felejtsd a hidratáló krémet! Mert ha el felejted akkor kicsit tényleg kiszárítja...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!