Hófehér bőr, szép, divatos?
Először is nem bőrszín függő, hogy elegáns vagy e. És nem mindenki szolárbarna, van átmenet is a kettő közt. Saját véleményem szerint a barnább bőrszín előnyösebb, mert eltakarja az apróbb bőrhibákat. Télen én is hófehér vagyok, nyáron viszont gyorsan lebarnulok, akkor is, ha nem napozok.
25N
Nem divatos, de szép. Én szeretek fehér lenni, igazából sosem voltam oda a divatért, alapból nem szeretem a kommersz dolgokat. Nem vagyok az a típus, aki világít a sötétben, de pl. alapozót nem tudok normálisat venni, mert a legvilágosabb is barnának vagy narancssárgának néz ki rajtam.
Igen, régen, még a XIX. században is (amit imádok és tetszenek az ilyen stílusú ruhák, hajak, stb.)a fehér volt a divat. Nem rizsporozták meg púderezték hófehérré magukat, a természetesség volt a nyerő. A fehér a felsőbb rangúak színe volt, a parasztok voltak barnák, akik a napon dolgoztak.
Lehet szép is de viszont lehet csúnya is. Én tulajdonképpen nem szeretem a nagyon fehér bőrű lányokat, inkább a szép barnákat de azt is mértékkel :) Ha esetleg fiú lennék akkor nem tudom hogy mi jön be a csajoknak de szerintem inkább a barnák.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!