Mit fogyasszak, hogy szép maradjon a fogam?
pár éve letört az egyik fogam alul. felépítették, azonban nem sokkal később elkezdett elszineződni a rendes fogamnál, ahova odaragasztották. most megcsináltattam. nem tudom pontosan az eljárást, amivel megcsinálta az orvos, de 5 percig tartott kb. nem néztem oda mit csinál, és mivel. a lényeg , hogy ismét szép a fogam, vagyis szebb, mint amikor el volt szineződve. azonban félek, mert az orvos mondott valami olyasmit, hogy ilyet csak évente egyszer csinálhat. tehát ha megint elszineződne mondjuk 3 honap mulva akkor is kéne várnom hogy ujra megcsináltathassam. ezért szeretnék rá vigyázni. dohányzom, lehet ez is az oka hogy a multkor elszineződött. leszokjak? milyen ételek kárositják a fogat olyan mértékben, hogy akár elszineződhet? mit ne fogyasszak? gondolom a kávé és a kola sem tenne jót neki. bocsi a hosszu kérdésért, de igy érthető az egész szitu remélem. köszi a válaszokat!
17/F
én is dohányzom, kávézom, nekem a felső van letörve, 9 hónapja pótolták, és egyáltalán nincs elszíneződve. nem tudom, mitől lehet. amúgy igen, szokj le, mert nem jó dolog.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!