Miért divatos az, ha egy lány a táskáját nem a kezében, vállán hordja, hanem a karját visszahajtva, mintha valami akasztó lenne? Szerintem inkább nevetséges.
Én nem érzem nevetségesnek:
szerintem csak az a szánalmas mikor a 13 éves osztálytársam is 20 évesnek érzi magát és iskolába is ilyen felnőttes-táskákat hord
aha,jól néz i csak az a baj hogy nem fér el benne semmi,ezért csak füzetlapokat meg néha a tankönyveket hordja magával ... és bár semmi nem fér bele a táskájába,azért hordja nagy büszkén hogy ő most milyen csini ezzel a kéz-akasztós táskával ...
13l
Szerintem nem a 2. válaszol által belinkelt módszerre gondolt a kérdező :) Én is mindig mosolygok azokon a linákon, akik a kezüket kinyújtva, félig behajtva viszik a táskát. Kényelmetlen, fárasztó, kipróbáltam :)
Kitartani a kezet, könyöknél visszahajtva, hát baromi kényelmetlen már 3 perc után zsibbad.
Divat. Ennyi. Mert Carrie így hordta New Yorkban és mert Dr. Szöszi így hordta, hát a magyar lánykák is így hordják a Plazában, mert stílusosnak találják. Aki meg nem, legalább van mit nevetni :)
Én hátamon, vállamon,derekamon kezemben mindenhol hordom a táskámat és nem a "divat "miatt csak úgy kényelmes.
-.-.-
Nekem is van egy ilyen osztály társam , csak én gimis éveimet éldegélem : Érettségire készülünk ő meg csak egy fűzetett vezet ,néha néha be hoz egy egy könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!