Felvegyem ezért a tornadresszt? :D
Tudom kicsit bugyuta egy kérdés ez, de arról van szó hogy elvesztettem egy fogadást és holnap délután egy szál tornadresszben kell lennem 1 teljes órát. Ez az egész úgy indult hogy egyik barátnőmet egyszer kicikiztem amikor megtudtam hogy ő tornadresszbe jár be tesiórákra, bunkóság volt ez tőlem elismerem, csak a mai világba kicsit furcsa tornadresszt látni egy gimis lányon. A lényeg az hogy fogadtunk amit én elvesztettem és ez a feladat, vagyis inkább büntetés amiért őt kicikiztem ezért. Ebben az egy órában bármi lehet sőt még az utcára is kifogunk menni főleg ha átmegyünk a másik barátnőnkhöz és akkor még tartani fog az 1 óra abba biztos vagyok :D Ez kicsit furcsa de muszáj bevállalnom a fogadás miatt. Csak kicsit félek hogy vajon még kifog majd meglátni :D Még jó hogy nem azt találta ki hogy tesiórán vegyem fel :D
17/L
Nem tudom miért lenne gáz.
Elvégre ezt a ruhát pont a testmozgások végzésére találták ki.
Egyébként én ilyenben szoktam kocogni. Volt már hogy a városban is futottam dresszben, és egyáltalán nem zavaró. Az embereket se érdekelte.
Nyugodj meg senkit nem fog érdekelni és nem vagyok egyedül van pár barátnőm akik hasonlóan dresszben kocognak és egyáltalán nem zavaró.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!