Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvegyem ezért a tornadresszt...

Felvegyem ezért a tornadresszt? :D

Figyelt kérdés

Tudom kicsit bugyuta egy kérdés ez, de arról van szó hogy elvesztettem egy fogadást és holnap délután egy szál tornadresszben kell lennem 1 teljes órát. Ez az egész úgy indult hogy egyik barátnőmet egyszer kicikiztem amikor megtudtam hogy ő tornadresszbe jár be tesiórákra, bunkóság volt ez tőlem elismerem, csak a mai világba kicsit furcsa tornadresszt látni egy gimis lányon. A lényeg az hogy fogadtunk amit én elvesztettem és ez a feladat, vagyis inkább büntetés amiért őt kicikiztem ezért. Ebben az egy órában bármi lehet sőt még az utcára is kifogunk menni főleg ha átmegyünk a másik barátnőnkhöz és akkor még tartani fog az 1 óra abba biztos vagyok :D Ez kicsit furcsa de muszáj bevállalnom a fogadás miatt. Csak kicsit félek hogy vajon még kifog majd meglátni :D Még jó hogy nem azt találta ki hogy tesiórán vegyem fel :D

17/L

2012. ápr. 6. 13:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért lenne gáz.

Elvégre ezt a ruhát pont a testmozgások végzésére találták ki.

Egyébként én ilyenben szoktam kocogni. Volt már hogy a városban is futottam dresszben, és egyáltalán nem zavaró. Az embereket se érdekelte.

Nyugodj meg senkit nem fog érdekelni és nem vagyok egyedül van pár barátnőm akik hasonlóan dresszben kocognak és egyáltalán nem zavaró.

18/L

2012. ápr. 7. 09:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Az bizti a fogadás az fogadás!! És milyen az anyaga az a kék csillogós ??
2012. ápr. 10. 21:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezt az akciónkat át tettük későbbre, amikor jó idő lesz már. Olyan Májusra tervezzük a dolgot. Egyébként fekete hosszú ujjú dresszben leszek mert az jó rám.
2012. ápr. 11. 20:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem itt van most a remek alkalom erre. Kint 30 fokos hőség tombol szerintem azt az egy órát kibírod egy szál dresszbe, sőt még jól is fog esni. Én reggel tornadresszben mentem el kocogni igaz még csak kicsit volt melegebb 20 foknál de nem fáztam, kellemes volt fel frissültem tőle. Most is rajtam van a dressz annyi hogy vettem rá egy rövid nacit mert a műbőrszéken nem valami kényelmes ha a combom beleragad. Nyugodtan menjél ma, azt az egy órát túl éled, és túl leszel rajta, kár halogatni, csak rosszabb lesz.
2012. ápr. 29. 13:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Időjárás tekintetében egyértelműen tornadressz-szezon van :P
2012. máj. 1. 10:29
 16/16 anonim ***** válasza:
tudsz csinálni egy képet a dresszről ??esetleg ugy hogy rajtad van ??
2012. máj. 2. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!