Kiröhögnének, ha tőlem szokatlan ruhadarabot kezdenék el hordani? Felvegyem a cicanadrágot?
Szerintem vedd fel nyugodtan, ha neked is tetszik.
Mondjuk tényleg nehéz, nekem is volt már, hogy ajándékba kaptam valami ruhát, és nem igazán tetszett, de az meg sértő lett volna ha sosem veszem fel...
De ha felvennéd szívesen, akkor rajta :) És ne hidd azt, hogy ilyet csak pálcikalábakkal lehet felvenni, ha izmos a lábad, az előny is lehet :)
szia! szerintem nyugodtan vedd fel főleg ha vastagabb is, mert ugye értelem szerűen kicsit vastagítja a lábadat, felveheted hoszított felsővel, és mondjuk melléjüük felveszel japános kiegészítőket láncokat meg stb meg hozzá illő cipőt =)
sook cicanadrágos lányt azért szólják meg mert ilyen szaggatot meg ilyen rövid pólókal kivan meg tűsarkúkal szóval ilyeen r*bancosan néznek ki
nem fog senkise kigúnyolni hogy felveszed =)
de ha úgyvan esetleg tudnál privbe képet? mert ha látnám még tudnék segíteni hogy hogyan is tudnád a te stílusodhoz közelebb hozni:) hirtelen nem tudom hogy neked milyen a japán utca divat:D, pedig énis szeretem a japános dolgokat , meg animéket stb:D
Figyelj, el sem tudod képzelni mennyire örülök neked :DD
Ana vagyok és két év múlva érettségizek, azután pedig divatiskolába szeretnék járni. Voltam sportos, rocker és lolita, aztán meg gyorsváltásként deszkás lettem, most pedig viszonylag normális, lányos...
Szóval, gyakorló loli voltam, mindennap lolita ruhában járkáltam suliba is, megbámultak, de sokszor meg is dícsérték a ruháimat 20-30 loli lehet az országban, akiket néha plázákban látok a meetingjeiken kiöltözve. Nekem annyira nem szimpik és nem hiszem, hogy be tudnék illeszkedni közéjük, de nyugodtan beszélgethetnél velük, segítenének abban is, hogy ne zavarjon annyira, ha megszólnak a kinézeted miatt.
A másik, hogy lolita ruhákat is tervezek, elég amatőrök, de ha akarod elküldöm neked pár képemet és tervezhetek neked egy ruhát, amit lehet, hogy meg is tudnék varrni vagy varratni és csak az anyag árát kéne kifizetned meg még 2-3ezret amiért megcsinálom, szóval talán olyan 5-6ezerért meg is tudnám csinálni, de mindenképpen 10ezer alatt, mert ez lenne a 2.munkám és azért is lenne jó, hogy gyakoroljak. Szóval ha érdekel megbeszélhetjük, mert teljesen be vagyok zsongva, hogy végre varrhatnék ^^
én amúgy ruhát mindig úgy kapok hogy elötte megveszük mert már régebről tudják hogy milyen vagyok, meg olyat akarnak venni ami teccik nekem:D
nekem is van cicandrágom, ilyen farmeres fazonú, én hoszított felsővel meg csizmával hordom most télen
Először is, az emberek az utcán tuti nem fognak megszólni, mivel nem ismernek és nem tudják, hogy most a megszokott stílusodtól eltérően öltöztél fel. :)
A k..vás dolog hülyeség. Főleg télen, csizmával meg hosszú kabáttal, felsővel. Sok olyan nadrág van, ami eleve olyan, mint egy cicanadrág.
Az ismerőseidet nem ismerjük, tehát, hogy hogy fogadnák, azt csak Te tudod. :)
De értem a kérdés lényegét. Úgy jött le, hogy elég ügyes és kreatív vagy, szóval azt is megpróbálhatod, hogy nagyon okosan építed be a ruhatáradba, szinte észrevétlenül. Egy cicanaci hosszú felsővel, csizmával/bakanccsal nem feltűnő. Lehet, észre se veszik majd. :)
Ha meg valaki kérdezi, megmondod, hogy kaptad, tetszik, felvetted, ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!