Jó ötlet tornadresszt felvennem alá öltözetnek?
Szerintem teljesen jó ötlet, én is szoktam használni.
Gyakorlatilag olyan mint egy jobb body vagy mint amikor harisnyát veszel ...csak most nem a lábra.
Napközbeni használatra is jó, mert nem fogsz fázni.
Én ajánlom.
21/L
Igen jó ötlet, ha télen elmész kocogni érdemes a ruhád alá venni egy ilyet mert nem fogsz fázni és megfázni sem nagyon fogsz akkor. Ha suliba vagy más közösségi helyre mész főleg zárt helyre akkor ott eléggé meleged lehet majd benne és akkor nem fogod győzni levenni a ruháidat, és akkor bizony észre is vehetik hogy van rajtad ha úgy alakul. Szerintem ha hosszabb sétálásra készülsz nyugodtan vedd fel.
Én ilyenkor télen sokszor veszek a ruhám alá dresszt és úgy megyek sétálni el meg minden. Ha nyáron hűvösebb időbe elmegyek futni akkor szintén veszek fel a ruhám alá dresszt de van amikor melegbe felveszek egy dresszt rá pólót meg nadrágot kimegyek a város határában lévő nagy mezőbe meg az erdőbe ahol a kutya se jár ott levetkőzök és csak dresszben futom le a szokásos 2,5 km er távot majd vissza. Senki nem látott meg soha nem futottam össze emberekkel ott és jó érzés volt így. Én javaslom ezt a módszert mert úgy nem fülledsz bele mert szellőzni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!