Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó ötlet tornadresszt felvenne...

Jó ötlet tornadresszt felvennem alá öltözetnek?

Figyelt kérdés
Ez az ötlet úgy jött hogy a padláson találtam 3 tornadresszt amik még a nővérem szertornázó múltjából maradtak fent. Ez a 3 az aminek stimmel a mérete és jó is rám kényelmes. Nekem életemben csak 1 dresszem volt általános iskola 1-2 osztályában kérték csak és csak akkor hordtam, de most hogy belegondoltam lehet hogy alá öltözetnek jó lehet. Tesi órán nem viselném mert a terembe meleg van és mindig izadok tehát arra nem kell, de ha hidegben elmegyek bicajozni kocogni, vagy a barátnőm otthoni "konditermébe" ahol elég szegényes a fűtés ott nem lehetne rossz alá öltözetnek illetve ha hosszabb sétára indulok akkor se. Szerintetek ez jó ötlet? Két hosszú ujjú meg egy rövid ujjú is van. Ti mit gondoltok erről szerintetek felvegyem a ruhám alá ha úgy van vagy inkább ne? Mennyire tarja meg a meleget? 18/L

2012. jan. 19. 20:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtökéletesebb aláöltözet futáshoz a fényes anyagú tornadressz !

Én fiúként ezt veszem fel, mégpedig a fényes anyagút. Kipróbáltam a pamutot is, de az nem jött be, nagyon átizzadt és rám tapadt. Alig bírtam levenni.

A fényes anyagú pedig jól szellőzik, mégis védi a derekat, mert nem csúszkál, mint a sima póló. Érdekes, de tarja a meleget, soha nem fáztam még meg benne. A futás után a nyújtást még ebben végzem, de utána a lakásba hazaérve már veszem is le. Persze fontos, hogy a hűvösebb, hideg időben a futás és nyújtás után már ne maradj kint a szabadban, hanem mielőbb öltözz át.

Egyébként családos fiú vagyok, gyerekkel. Így természetesen mindig szigorúan aláöltözetként veszem fel, nem mutatkozom így a szabadban. Az őszi kezdeti hűvösektől a nyár eleji melegekig hordom. Csak a párom tud róla, amikor átöltözöm a futáshoz otthon.

2014. nov. 5. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!