Jó ötlet tornadresszt felvennem alá öltözetnek?
Szerintem a legtökéletesebb aláöltözet futáshoz a fényes anyagú tornadressz !
Én fiúként ezt veszem fel, mégpedig a fényes anyagút. Kipróbáltam a pamutot is, de az nem jött be, nagyon átizzadt és rám tapadt. Alig bírtam levenni.
A fényes anyagú pedig jól szellőzik, mégis védi a derekat, mert nem csúszkál, mint a sima póló. Érdekes, de tarja a meleget, soha nem fáztam még meg benne. A futás után a nyújtást még ebben végzem, de utána a lakásba hazaérve már veszem is le. Persze fontos, hogy a hűvösebb, hideg időben a futás és nyújtás után már ne maradj kint a szabadban, hanem mielőbb öltözz át.
Egyébként családos fiú vagyok, gyerekkel. Így természetesen mindig szigorúan aláöltözetként veszem fel, nem mutatkozom így a szabadban. Az őszi kezdeti hűvösektől a nyár eleji melegekig hordom. Csak a párom tud róla, amikor átöltözöm a futáshoz otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!