Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik még az hogy valahol...

Létezik még az hogy valahol kérik tesiórán a tornadresszt?

Figyelt kérdés
Csakúgy kíváncsiságból érdekel hogy van e még olyan tanár vagy iskola ahol még kötelezik a lányokat arra hogy hordják ezt a kényelmetlen ruhát. Nektek kell még hordani? Vagy mikor hordtátok utoljára? Kort és nemet is légyszi.
2011. nov. 21. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
alsóba vagyis olyan 3.ig szerintem nem kötelező de elvárják hogy abba legyenek a lányok. csak a lányok . kicsit vicces lenne ha a fiúk is abba lennének. amúgy a mi sulinkba a gyerekek döntik el hogy akarják-e . én mindig is naciba és bő pólóba tesiztem de volt olyan osztálytársam aki 5.ig dresszbe volt és kicsit vicces volt ahogy a "dolgok" lógtak ki a dresszéből. 14/L
2011. nov. 21. 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk felsőben is kérte a tesitanár, nadrág, meg póló alá.8.ban viszont már nem érdekelt h mit mond, nem hordtuk.
2011. nov. 21. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
lemaradt: 17/L
2011. nov. 21. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:

na én most vagyok 8.os most mentem b osztályból a osztálybe

a b osztályban még most is kell dressz az a osztályban nem

2011. nov. 21. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
És a fiúknak mit kell hordani? Fehér atlétatrikót szokták még kérni?
2011. nov. 22. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 6 osztályos gimibe járok most vagyok 8. osztályba és igen kérik. Tudtommal még a 12. osztályban is. Gimi nevét nem írom le ha nem baj maximum privátban. Mi pénteken kint tornáztunk az udvaron és dresszt kellett hordanunk a tanárom nem engedi hogy rá öltözzünk csak ha olyan az idő, de a dressz kell. Egyébként nem férfi tanárunk van hanem nő és teljesen normális. Kicsit ciki volt az udvaron az egész iskola szeme láttára kint tesizni egy szál tornadresszbe, de mi bajunk lett? semmi.
2012. ápr. 29. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!