20 éves lány vagyok. Egészségügyi asszisztensnek tanulok, és hogyha elhelyezkedek fogalmam sincs, hogy hogyan öltözködjek majd, úgy hogy ne legyen vénasszonyos. Ötlet?
Figyelt kérdés
Egészségügyi asszisztens az a nő, aki az orvos mellett rögzíti a beteg adatait, nem nővér. (Sokan mondták, hogy tehát nővér leszek, de NEM!)2011. nov. 28. 17:15
1/4 anonim válasza:
Én mikor mentem kötelező gyakorlatra, előtte el kellett mennem a cég üzemorvosához alkalmasságira. Na ott olyan asszisztens volt, hogy csak néztem:P 30alatti, feszes fehér nadrágban volt, cicik a kirakatban stb.:) Szóval nem nehéz:) Majd írj, szeretnék ahhoz az orvoshoz menni, ahol dolgozni fogsz:)) 22F
2/4 anonim válasza:
Először is milyen előírásokat kell betartanod?
3/4 anonim válasza:
én fogorvosi asszisztensnek tanulok és a lányoknak és fiúknak fehér poló, tunika és fehér leggings a kötelező, de nem árt melegen öltöznöd, ha laborban dolgozol majd. 21.lány
4/4 anonim válasza:
A párom fogászati asszisztens volt, most ápolónő, de semmi vénasszonyos.
Normálisan, csajosan öltözött/öltözik, a melóban meg formaruhát kapnak, ami mindenkinek ugyanaz, tehát nem igazán értem, hogy mi a kérdés???
Civilben azt veszel fel, amit akarsz, melóban meg úgyis adnak ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!