Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány éves kortól hordjon egy...

Hány éves kortól hordjon egy lány magassarkút?

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Gimiben 14-15évesen vehet fel ünnepségekre, színházba, különlegesebb helyekre magassarkút (ne 11cmes plattformot azért), és a téli csizmájának is lehet magas sarka (ne dominás tűsarkúra gondoljunk azért), esetleg nyáron a telitalpú szandál is simán jöhet. 16 évesen, ha akar, próbálkozhat egy-egy példánnyal hétköznapra is, de ott se a nyaktörős példányokkal (HA, tud bennük menni SE), gimi után meg hordhat, amit akar, platformtól elkezdve. Szerintem ez nagyjából így normális. És hiába tud benne menni, hiába néz ki 18nak, szánalmas, ha az általános iskolás lánykák magassarkúban futkorásznak.
2011. nov. 19. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
18-20 éves kortól kezd jól kinézni, akkor már nőnek néznek ki benne. 14-16 évesen én max a 2 centis sarkat mondanám ünnepekre, 16-8 évesen mehet kicsit nagyobb is, esetleg néha-néha hétköznapokon. De nem 12 centis platform.
2011. nov. 19. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nyáron vettem meg az első magassarkúm, amiket csak ünnepségekre hordok. 16 vagyok. :)
2011. nov. 19. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

NE legyünk álszentek.Manapság már az általánosiskolás lányok is úgy néznek ki szinte mint egy felnőtt nő,de akkor még én sem ajánlom a magassarkút.De 15 évesen már azt hordasz,meg olyan magassarkút amilyet akarsz.Az már Gimnázium,a kutya se fog ezért kinézni.

18/L

2011. nov. 19. 14:05
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem gimnáziumban, tehát olyan 15 éves kortól
2011. nov. 19. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!