Lányok ti hogy látjátok a pasik is hordhatnak tornadresszt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 10:19
1/10 anonim válasza:
Én lány vagyok, de rajtam utoljára 7 éves koromban volt tornadressz, szerintem egy lányon is elég vicces, nemhogy egy pasin...
2/10 anonim válasza:
Hát inkább ne, erősen sokkoló látvány még egy biciklisgyatya is néha.
Meg ha megnézed, még a férfi tornászok sem hordanak olyan dresszt, max a balettosok, de ők is pár változtatással. Éncsendben, magamban biztos hogy szétröhögném az agyam, ha meglátnék egy dresszbe bújt hapsit, bocsi. :D
3/10 anonim válasza:
Elméletileg unisex darab de egy pasin hogy állna már? Igaz ahogyan az előző válaszoló is írta hogy még a lányoknak is furán áll, de nem mindenkin mert van akin jól áll és szexi is. Én lány vagyok rajtam nagyon jól áll de utálom, pedig könnyebben mozgok benne 18/L
4/10 ívy1 válasza:
Én szinte csak dresszt használok sportra,szerintem a fiúknak is praktikus lenne,persze csak alá öltözetként.
5/10 A kérdező kommentje:
én fiú vagyok és sokat vagyok tornadresszben mert kényelmesnek találom
2012. márc. 5. 13:19
6/10 anonim válasza:
És honnan szereztél tornadresszt??
7/10 A kérdező kommentje:
szia elég sok helyen lehet kapni
2012. máj. 2. 09:03
8/10 anonim válasza:
Szia,
Én is szeretem fiúként aláöltözetnek hordani. Egész télen úgy futottam a Margitszigeten, hogy a futóruhám alatt tornadressz volt rajtam. Idén télen kezdtem így futni, korábban pamut pólót használtam. Hát ég és föld a különbség, már le nem mondanék róla. Természetesen nem mutatkoznék az utcán csak úgy benne, csak ha van valami fölötte. Néha hálóruházatként is használom.
Üdv.
9/10 anonim válasza:
Természetesen hordhatnak férfiak is, természetesen kizárólag férfinak valót! Sőt kötelező kellene lennie itthon is, mint máshol nyugaton!!!
10/10 anonim válasza:
Hordhatnak persze, miért is ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!